İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
2016 da alim olmuş galiba yds şartı yoktu uzman yardmcisı için ama konular çok farklı bide yine olmazsa olmazimiz torpil konusu baya konuşulmuş hayırlısı diyelim yds varsa ben yokum bide puan turleri nolur acaba ya 7 inci aya girdik mülakat yüzü görmedim
-
@falanfilan evet öyle kardeş
-
31 Ocak 2016 TARİHİNDE
***70 Kişi ilana çıkmış 20 katını çağırmış 82.64 te kapatmış.
30 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE
***71 Kişi ilana çıkmış 20 katını çağırmış 85.82 de kapatmış.
-
Şimdi duyumla ilgili yazıyı tekrar tekrar okumama rağmen hiçbirşey anlamadım o yüzden soruyorum,
- il göç kaç kişi alıcak?
- il göç te yds şartı arıycsk mı?
- p23 p30 p31 in kullanılma ihtimali var mı?
- p30 da 3500 civarı sıralama işime yarar mı?
- bu ilân tahminen ne zaman resmiyet kazanır?
-
@paretowilfredo hocam sizin tahmininiz nrdir bu habere karsi?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
31 Ocak 2016 TARİHİNDE
30 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE
8 Kasım 2014 te 485 kişi almış 20 katı 75.949 da kapatmış
11 Eylül 2014 te 38 kişi MERKEZ GÖÇ almış 20 katı 81.153 le kapatmış
-
@duranvarlık bakacağız dostum.
-
Guy dan mhuydan çok farklı bir meslek. P48le gelirse 84 puanım la başvurmayacaklardanim büyük ihtimalle. Bütçe de yer alıyorsa az da olsa alım olur. Bana motivasyon veremedi bu beklenti.
İlan gelirse başvuracaklara başarılar şimdiden. -
31 Ocak 2016 TARİHİNDE
30 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE
8 Kasım 2014 te 485 kişi almış 20 katı 75.949 da kapatmış
9 Kasım 2014 te 38 kişi MERKEZ GÖÇ almış 20 katı 81.153 le kapatmış
-
Sonu mhuy gibi olmaz umarım:(
-
@byteks1 benim de en yuksek puanlarim bu aralikta ben de merak ediyorum dogrusu ama kamulu bir puanin muhakkak kullanilmasi gerekir. Onceki alimlarda oyle olmus
-
@falanfilan basvurmayacaklardanim Derken ?hani neden bu puanla basvurmuyorsunuz
-
@bircahil meslek tanıtımına baktım, zaten daha kpss ye girmeden de bakmıştım. Bana uyacak bir meslek değil, mali işler muhasebe ile ilgili bir işleri yok sanırım.
-
@falanfilan hocam tam olarak bize de aciklayabilir misiniz ?acikcasi ben de a grubu meslekleri icinde iyi bir yerde oldugunu dusunuyordum.tam olarak meslek alani nedir
-
Yok mu hiç bu konuda tam bilgiye sahip biri arkadaşlar? Hevesim kursağımda kalmasın yine
-
Rotasyon olayı ve iş tatmini bakımından yüksek puanlılar başvurmaz gibi.Olursa da merkez göç e başvururlar.
-
@bircahil iyidir, a kadro sonuçta. Bildiğim kadarıyla guy dan daha iyi belki de mhuydan da.
Meslek tanıtımıni okuyunca biraz daha hukuk ağırlıklı işlerin yapıldığını düşündüm. Tanıtımlar dışında extra bi şey bilmiyorum. / -
@falanfilan memurluk açısından sıralamayı genelde mhuy > guy > il göç diye yaparlar. Il göçlerin birçoğu sürekli guy yada vmy olmak için uğraşırlar. Sebebini bilmiyorum ama genel durum bu.
-
@ali-veli doğrudur. Ben direk çıkarmıştım bu kadroyu kafamdan. Hiç sıralamasına bakmadım ama maaş olarak daha iyidir. Şimdi ilansizliktan şans verilir mi diyorum ama zor, zaten her konudan soru sayılarının yarısından fazlası dogru istiyorsa bu stresi duy da yaşamak isterim. Buna basvurmayacagimi belirteyim dedim sıralama düşer baya. Hem 3 yıl içinde YDS için 70 barajını vermek gerekiyor hem de uzmanlık bakımından herkese uymaz. Bu yüzden puan düşer diyorum.
-
İlan ne zaman gelir ki