İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
En alttaki rotasyon işi hevesimi azalttı rotasyon tüm memurluk hayatı boyunca oluyor mu emekli olana kadar yani yoksa bi bölgede kalabiliyor musun bilen var mı
-
@rybczynski2 kalınmıyor hocam 5 bölge geziliyor
-
@genclerbirlikli aslinda su gocmenlerle ugrasmak falan kulaga guzel oluyor.masa basinda karpuz olmaktan iyi olsa gerek . Tabi orda olaylar nasil isliyor kafa karistiran bu
-
https:// www. kamupersoneli. net/m /gundem/goc-idaresi-baskanligi-kpss-puanina-gore-350-memur-alimi-yapacak-h39707.html
Suna bi bakabilir misiniz? -
İl göçün işi daha zor ve yoğun. Bu yüzden guy olmak istiyolar. Kendi dilinden başka dil bilmeyen adamlarla anlaşmaya çalışıyolarmış. İl göç uzmanı bi tanıdık söylemişti.
-
Arkadaslar gercekten 30’lu puan turlerinden de ilan gelebilir mi, ozaman umutlanabilirim
-
@genclerbirlikli hocam peki eş durumu hakkında bilginiz var mu
-
@rybczynski2 o konuda yok hocam maalesef ama haftaiçi(salıdan sonra) özel mesajla hatirlatirsaniz bilgi almaya çalışırım
-
@pareto_wilfredo hocam sen hiç yorum yapmadın bu habere. Senin düşüncelerin önemli bizim için
-
Arkadaslar bu alim sadece ibfden mi olur?
-
@genclerbirlikli çok sağ olun üstad ilan gelirse göç idaresine gidip çalışanlarla bizzat konuşmayı da düşünüyorum bilgi almak için
-
Arkadaşlar sayı hakkında bilgisi duyumu olan var mı. Hatta ilanın geleceği kesin mi. 70 kişilik bir alım olursada şaşırmamak gerekir
-
@aslan-reyiz bende p31 le alır diye dşündüm kamucuyum bende o baya yüksek çünkü 88
-
@çöl-aslani aynen öyle 3 basamaklı sayıları görmeyeli çok oldu
-
@rybczynski2 bende bunu merak ediyorum nişanlım istanbul guy gib evlendikten sonra tayini kabul etmiyormuş il göçte durum nasıl acaba
-
@çöl-aslani 2 ay önce resmi gazetede 210 kişilik bir kadro ihdasi vardı il göç yardımcılığı için. Bunun altına düşeceğini pek sanmiyorum. 1.5 senedir alim yapmayan kurum ve yeterlilik sınavları da olacak.
-
@asya, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz bende p31 le alır diye dşündüm kamucuyum bende o baya yüksek çünkü 88
Olmasi muhtemel bir puan türü:)
-
@kismetnasip, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Arkadaslar gercekten 30’lu puan turlerinden de ilan gelebilir mi, ozaman umutlanabilirim
Gelebilir..
-
@aslan-reyiz hele bir ilan gelsin de görmeden inanmıyoruz artık
-
@asya, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz hele bir ilan gelsin de görmeden inanmıyoruz artık
Orası öyle tabi