İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@ouzakbas Üstad link var mı
-
300 kişilik bı alimda p48'de kaça kadar sıra gelir tahmini?
-
P113 p48 in karsiligi p42 olabilirmi
-
Anlattıklarınıza göre bayan için zor bi meslek galiba gecesi gündüzü yok
-
inşallah tatmin edici bir sayı olur bekliyoruzz
-
@rybczynski2 indirmiştim resmi gazeteden ama şimdi bulamadım. Burada ustadlar paylaşmıştı aslında bende bu siteden görmüştüm
-
@ronay92, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
300 kişilik bı alimda p48'de kaça kadar sıra gelir tahmini?
3-4 puan türü olursa sıranın çok önemi kalmıyor p31 de ki 80 puanın sıralaması ile p48 de ki 80 in sıralaması biraz farklı..
300 kişilik alımda 20 katı olan 6 bin sınava çağrılır 79-80 civarı kapatabilir.
-
İlk 10000 şansı var bence belki dahada sarkabilir
-
@aslan-reyiz yani hic mi sarkma olmaz
-
@bircahil, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz yani hic mi sarkma olmaz
Olur tabiki hocam şöyle bir sıkıntı var şu ara ilan yok guy sgk vs..hem 10-20 alımlar olarda 85 üzeri kapatıyor...son sınava 98 le başvuran vardı il göçte yokluktan düşün işte ama 8-10 bin arası şansı vardır yine de
-
@aslan-reyiz yani ama en azindan tek bu yilin puanlari nin kullanilacagini hesap edersek bir 8 bine kadar kayma olmali
-
Bence guyculari da rahatlıkla düşebiliriz. Guy olmuşken buraya da başvuracak kadar gözü kararmış var mıdır bilemiyorum tabi
-
İL GÖÇ-MERKEZ GÖÇ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
8 Kasım 2014 TARİHİNDE (il göç)
***485 kişi ilana çıkmış 20 katını çağırmış 75.949 da kapatmış.9 Kasım 2014 TARİHİNDE yapılmış (merkez göç)
***38 kişi MERKEZ GÖÇ almış 20 katı 81.153 le kapatmış31 Ocak 2016 TARİHİNDE yapılmış (il göç)
***70 kişi ilana çıkmış 20 katını çağırmış 82.64 te kapatmış.30 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE yapılmış (İl göç)
***71 Kişi ilana çıkmış 20 katını çağırmış 85.82 de kapatmış.31 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE yapılmış (merkez göç)
***11 kişi MERKEZ GÖÇ ilan çıkmış 20 katı çağırmış 88.98 de kapatmış. -
İnsallah sgk denetmenlik sonuclari ilan gelmed n aciklanir da siralama duser
-
@aslan-reyiz göç idaresi bile o dönem merkeze 38 uzman almış. Gerçekten bu işin kaymağını yiyen tayfa 2012-13-14 te kurum sınavlarına girenler olmuş vay arkadaş.
-
Bu e devlette Sınav başvurusu açılmıştı bir ara onu takip eden oldu mu ben bulamadım da ?
-
-
@ltfye kacaklari yakalamaya gidiliyo gecesi gunduzu yok falan denilmiş ama oyle bir sey oldugunu sanmiyorum
-
@ygndz Sana katılıyorum dostum. Emniyetin yapacağı işler onlar, emniyet kısmı bittikten sonra göç idaresine iş kalır heralde.
-
@ygndz kaçakları yakalamaya gidilmiyor, kaçak yakalanınca karakoldan, sınır kapısından alınmaya gidiliyor. Daha sonra sınır dışı etme işlemleriyle uğraşılıyor.