İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@genclerbirlikli tamam da bu durum gecenin bi saatinde mi oluyo
-
@ygndz olabilir neden olmasın ? Mesai saati dolmuş diye yarını ya da pazartesiyi beklemiyorlar.
-
@duryy başvuru başladı mı sınava
-
@ali-veli Hayır kardeşim bu e devlette olan bir link ama ne olduğunu belli değil bayadir duruyo.
-
arkadaşlar o link su an il göç olup uzmanlığını almak için sınava girenler içindi. sınav cumartesi yapıldı. 400 il göç uzmanlık sınavına girdi.
-
@genclerbirlikli valla kazanayımda karsılarım gerekirse hocam
-
Arkadaşlar peki bir şey soracağım, kazananların ilk ataması 5.bölgeden bir il mi oluyor
-
@kismetnasip uzman yardımcılığında ilk 3 yıl sınavda yaptığın il tercihi sonra uzmanlığa atanınca 5-4-3-2-1 en alttan başlayarak tüm bölgelerde ben böyle anladım
-
@rybczynski2 sinavda il tercihi mi yapiyormusuzneye gore yapiyormusuz peki? Ya meslek tanitimini okudum ama tam anlamadim sanirim:/
-
@kismetnasip http://www.goc.gov.tr/icerik6/il-goc-uzman-yardimciligi-il-tercihleri-ve-noter-kurasi-islemleri-baslamistir_350_359_10623_icerik İl tercih formu var hatta 10 il seçimi var ondan öyle düşündüm ben
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/05/20140516-6.htm Rotasyon işi de burda açıklanmış -
@rybczynski2 cok tesekkur ederim hocam
-
@kismetnasip sınava giriyosunuz, mülakatı kazanıyorsunuz ortalama puanlara göre il tercihi yapılıyor en sonunda da. 5 bölgeyi de gezmek zorunda uzm yardımcıları. Bi de şöyle bir şey var bölgelerdeki görev sürelerine yardımcılık dahil mi yoksa uzmanlık suresi mi belli değil henüz. İlk uzmanliklar alınınca netlik kazanır diye düşünüyorum
-
Il göçte muvafakat almanın zor olduğu söyleniyor, bu konuda bilgilendirir mısınız hocalarım ?
-
@genclerbirlikli hadi yaa. Bakalim ya kismet,nasipte gezmek varsa gezerizne yapalim️Tesekkur ederim hocam ya, cok saolun
-
Arkadaşlar hiçbir iş bütün gün evde boş oturmaktan daha zor olamaz.
-
@kismetnasip ne demek hocam aklınıza takılan olursa sorun yine
-
Arkadaşlar p48 te 7000. Kişinin puanı kaç acaba
-
Arkadaşlar ilan ne zaman gelebilir?
-
@genclerbirlikli kardeşim sen yetkili bir abiye benziyorsun:)) ilan ne zaman çıkar eli kulağında diyebilir miyiz
-
@reagan yok hocam o kadar yetkili biri değilim maalesef ama bi şey duyarsam paylaşırım elbet