İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@b-ays inşaallah bizi sgk alir da il göçe basvurmam
-
@ygndz ben görevle ilgili araştırma yapmadım söylenenleri okudum ve çok zor geldi gecenin bi yarısı özellikle bayan için zor. Inslh dediğiniz gibidir yani ztn ilan yok herkes başvurcak hayırlısı diyelm
-
@genclerbirlikli kardesim bir sey soracagim peki gecenin bir yarisi o kadin nasil oraya gidiyor ben anlam veremedim ha yani komik olacak oraya ehliyet sartini da koysunlar :)koca forumda acaba yazdiklarimizi goren hic mi bir il goc uzmani yok.
-
@bircahil hocam illa gecenin yarısı kalkıp gidiyorlar demedim ki sabah 9 akşam 18 gibi bir mesai kavramı yok genel olarak. Her gece 3 te 4 te aramiyorlar elbet ama işler uzayabiliyor 18.00 da ceketi alıp çıkma durumu olmuyor 22 ye 23 e kadar uzayabilir mesela. Ya da haftasonu iş çıkabilir. Genel olarak anlatmak istediğim buydu
-
@genclerbirlikli Çalışma şartları normal memur gibi değil daha esnek demek istiyor arkadaş kabaca
-
@bircahil ayrıca şehirden sehire göre değişebilir benim bahsettiklerim doğuda bir sınır ilimiz için geçerli. Buraları okuyanlarin gözünü korkutup vazgeçirmeye çalışıyo gibi olmak istemem belki başka şehirler daha rahattır bilemiyorum. Ama kurumun personel açığı olduğu ve masa başı bir iş olmadığı gerçek
-
@duryy aynen hocam dilim döndüğümce anlatmaya çalıştım, şimdi rahat bir şehirden biri çıkar der ki uyduruyo biz yatıyoruz sabahtan aksama, yerin dibine girerim
-
Normal guy mhuy vmy gibi bir meslek değil. İşsizlikten iyidir ama yerleştikten sonra beğenmeyip ben guy mhuy vmy olacam derseniz mülakatta sizi bi güzel eliyorlar tabi istianalar dışında. Bu Kurumdan başka bir kuruma geçmek biraz zor. Ama işsizlikten iyidir
-
@genclerbirlikli Hocam benim yüksek lisanstan bir arkadaşım çalışıyordu Bursa'da derslere falan gayet rahat geliyordu ancak rahat bir iş olmadığını da söylüyordu. Genel olarak ofiste çalışıyorlar. Ancak aynı dili konuşmadığınız insanlarla uğraşıyorsunuz ki bu başlı başına bir zorluk bana göre. Ve dediğiniz gibi her ildeki çalışma şartları değişkenlik gösterebiliyor.
-
@personanongrata evet hocam şehirden sehire değişir sınırlar bursa gibi olmaz o yüzden ben de belirttim nolur nolmaz diye
-
Benim urfadaki ilgöç arkadaşım her ay ırağa suriyeye girip çıkıyor sınır dışı ,geri kabul, vs.. yapmadığı iş yok sivil polislerle geziyoruz diyor bişe lazım mı diyor bana göndereyim geçen sefer yanına polis verip teröristin birini sınır dışı etmeye götürmüş uçakla atatürk havaalanına kadar götürdük diyor felan sahada çalışıyolar genelde ama işsizlikten kötü değildir herhalde ..bayan arkadaşlar biraz daha şanslı sanırım bir de çalıştığın bölgeye göre değişiyor durum istanbuldaki bi ilgöç misal valilik binasında çalışıyor çok fazla sahaya cıkmıyor doğru illeri genelde suriyeli ıraklı mültecilerle kaçaklarla vs..uğraşıyor çalıştığın birime göre de değişiyor ..arkadaşın anlattıkları bunlar
-
@aslan-reyiz konteynırda kalan il göç uzmanı duymuştum bu anlattıklarınızı da yeni öğreniyorum. İl göç uzmanlarına yıpranma falan versinler bari yazık.
-
3 yıl sonra uzman olunca da sahada gezmezler herhalde
-
Hele bi ilan gelsin arkadaşlar sonrasında bakılır mesleğe
-
@meç 77.5 civarı hocam
-
@oguz23 teşekkür ederim hocam
-
Hocalarım diyelimki 350 kişi ilan glse p 48 de 10000 sıralamaya gelirmi yoksa boşa ümitlenmeyeyim mi yorumlarınız nedir acaba
-
@isfhk hocam büyük ihtimal 2 veya 3 puan türü olması nedeniyle gelmeyebilir ama size tavsiyem zaten ilanın gelmesi sınavın yapılması hiç yoksa 3 ay sürer o nedenle siz KPSS odaklı çalışmaya devam edin bence
-
Benimde bi yakınım istanbulda göç uzmanı ilk girenlerden gercekten cok zorluk çektiler yabancıları bi yerlere göndermek için gece sabahlara kadar otogarda kaldıklarını biliyorum bi ara düzenli olarak haftada 6 gün çalışıyolardı halada bazen gec cıkabiliyolar belli olmuyo yani ve guyda mesela yarım saat gec cıksa mesaisi yatar ama göçte haftasonu calıştıkları halde vermediler mesai ücreti yeni bi kurum olmasının çok etkisi var tabi zamanla oturuyo düzen yani
-
Bide nöbet tutma durumu var bi grup yabancının kaldığı misafirhanede 3-4 uzman gece nöbet tutuyo tüm sehirlerde var mı bilmiyorum ama istanbulda var kadınlarda tutuyor