İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@sbf12345 çok saol. Bu kitaplara bir göz atıyım. Tabi bunları bitirmek zor olcsk biraz.
-
Muhtemel Sınavı ANGARA üniversitesi yaparsa kamu-uluslararası vs testini kasıyor bölümüm olmasına rağmen sınav sonrası sorulara baktığımda orijinal sorular vardı dua edelim yıldırım beyazıt yapsın
-
@aslan-reyiz yıldırım bauezıt da hep yanlış sorular sordular.
-
@fişek-morgen, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@aslan-reyiz yıldırım bauezıt da hep yanlış sorular sordular.
Evet o da tartışmalıydı ondan mı angara yaptı bilmiyorum açıkçası ama kaliteliydi gruplarda soruları paylaşmışlardı
-
31 ocaktaki 71 kişilik sınavı angara yapmış sonraki 30 temmuzdaki 70 kişilik sınavı yıldırım bayezit yapmış
-
Başlık kısa süreli bi yükselişten sonra yine arkalarda kalmış
-
Bu sınav da geçen sene guy da olduğu gibi ha geldi ha gelecek diye mayıs haziranı bulacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı
-
250 kişilik bahsedilen bu alım planlamasını geçen yıldaki gibi ocak-temmuzi olarak iki ayrı ilana çıkarlasa ozmn ilgoc bekleyen birçok arkadaş için sıkıntı olur umarım böyle yapmazlar.
-
Ne zaman gelecek acaba bekle bekle tukendik artik:'(
-
geliosa gelsin ilan yaaa koca yıl bomboş geçti artık a grubunun bitme vakti geldi.
-
Ne bekledim be seni insafsızzzzzz... ağustos ayindan beri seni bekliyorum... seni bekledigim kadar sevdigimi bekleseydim o bile gelirdi....
-
@bolulu yüreğime tercüman oldun kardeş.
-
İl Göç İlanı için İçişleri Bakanlığına ve Göç İ daresine twitter etkinliği yaparsak bir açıklama yaparlar belki.
-
@mhd Keşke yapabilsek ama kimse katılmıyor ki.
-
@duryy Aynen bizdeki sıkıntı orda herkes sadece ders çalışıyor. İlan gelmeyince veya zamanında gelmeyince ders çalışmanın da çok önemi yok bence.
-
Suriyeli Vatandaşların Türk Vatandaşlığına Geçiş Süreciyle Uğraşan İl Göçte Çalışan Bir Komuşumuz Var Ona Sordum Alımı Herkes Bekliyor Çok Yoğunuz Ama Henüz Bir Alım Yok Dedi.
-
@salih1940 mesleğinden bahsetti mi hocam neler yapıyorlarmış tam olarak?merak ettiğimden soruyorum şu ilan gelse artık
-
@kurumsinavi Hocam Daha Çok Emniyetle Muhattap Oluyorlarmış Vatandaşlığa Geçmek İsteyen Kişilerin Sabıkaları Vs Var Mı Diye Bilgi Alışverişinde Bulunuyorlarmış, Vatandaşlığa Geçmek İsteyen Kişilerin Meslekleriyle İlgili Çeşitli Elemelerden Geçiriyorlarmış, Onun Dışında Bazı Çalışanlarda Mültecilerin Sorunlarıyla Uğraşıyorlarmış Anlattığı Bunlardı.
-
http://www.asdep.org/ Arkadaşlar alım yapılacak iibfye oy verin !!!?
-
Dernekler denetçisi sınavı geldi yakında inşallah il göç gelir