İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
87.13 ile hak kazanmisim. Demek ki ucundan girdik.
-
Bu hızla GUY da 85 falan olur herhalde
-
@luthor, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Gereksize gelmiş şimdi gördüm.89.1 le başvurmuştum.
Sinav o kadar gereksiz ki maili bile gereksiz kutusuna geliyo
-
Bu alım da kurumların ayıbıdır başka bir şey değil.7 aydır sonuç açıklamayan kurumlar bunun vebalini nasıl ödeyecek bilmiyorum.İşin kötü yanı 25 Şubata kadar sgk,vmy açıklanınca bu sınava kaç kişi katılacak acaba.Başvuranların çok büyük çoğunluğu sgk ve vmy nin açıklanmasıyla sınava bile girmeyecek.
-
Ne yani simdi ben kurumu arayip listeyi yayinlamayin istemiyorum desem sırf ben dedim diye yayinlamicaklar mi? Cok iyiymis gercekten bravo.... Surec daha en basindan seffaf degilse gerisini tahmin bile edemiyorum. Sinava bosuna gircekmişim gibi hissettim şu an
-
Ya benim puanımda bir sorun yok mail de Yok şu an gerçekten çok gerildim mail yoluyla umarım dönüş yaparlar. Koca üniversite bir liste yayınlayamıyor mu? Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
-
Kaçla kapattı acaba 85 küsurdu benim puan mail de göremedim
-
@mülkiamir 87.05 gibi bir puanla kapattı sanırım dostum
-
@moonlight, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@mülkiamir 87.05 gibi bir puanla kapattı sanırım dostum
Çok yüksek kapatmış neyse göç olmadı Kaymakamlık olsa bari
-
@luthor sırf onunla kalsa iyi sınav zamanı yaklaştıkça mevzuata ve diğer bölümlere çalışamamaktan dolayı bile bir sürü girmeyen olacak. Tıpkı İş Teftiş'te olduğu gibi.
-
@wickselll Ne yaptın hocam 20 kişilik alımla Guy alımı arasında dağlar kadar fark olur
-
@fernando-reges böyle giderse guy da 20 kişi alacaklar
-
@mülkiamir dostum bir gece ona da seviniriz inşallah ikimiz de çok az kaldı
-
14 şubata kadar sgk açıklanaydı iyiydi. 60 lira kim verecek şimdi. Ağzını kırdığımın garibanlığı
-
@hahamas Sürprizlere açık olun diyorsunuz yani. İlgöç daha önce de 75 kişi civarı almıştı.Bu konuda istikrarsız.Guy da böyle tablo şu an için imkansız
-
87,04 ile girdim
-
@fişek-morgen onu bende düşündüm hayır şimdi parayı verirsem yazık olmasın diye sınava da gitmek zorunda kalırım
-
@black il göç sınavına gitmeye hak kazanan herkes sgk mülakatını geçsin inşallah Çok yansımalı dua
-
@asya ağzınızdan bal damlıyor inşallah, keşke sgk daha önce açıklasaydı da daha fazla kişi sınava katılsaydı
-
@luthor 10-15 kişi belki onlarda sınava para verdik bari girelim diyen angaralılar olacaktır