İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@uruk-hai merkez göçe gircektir ondan
-
@shady1 aynen merkeze gircemde üniden fln hoca da geliyor mu ondan sordum
-
@erglmr daire başkanları sanirim hocam
-
@uruk-hai hocam isim anlamında sormuyorum genel anlamda soruyorum
-
@erglmr genel müdür yrd ve 4 dairw başkanı insan kaynaklari yabancilar vs.
-
@dumanli tskler hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
bu başlıktaki herkes mesgul mu arkadaslar?ne yapiyorsunuz?ders mi calisiyorsunuz?bizim mulakatlar ne alemde?tahmin yok mu?
-
@madxd Beklemede herkes hocam ben mülakata girerken kapıda bizimle sohbet eden beye sormuştum hiç belli değil dedi
-
@madxd bekliyoz da aciklanacagi yok
-
-
@erglmr genel müdür yardımcısı todaie de ders veriyor bir nevi üniversite hocası diyebiliriz ama merkez göç mülakatına gelir mi bilmem. Ben genel müdürün gireceğini düşünüyorum sonuçta alacakları adamlar genel müdürlükte çalışacak yani mantıklı olan o.
@madxd bence şuanda gvs bitmiştir ama merkez göçün mülakatını da yapıp birlikte açıklayacaklarını düşünüyorum tabi merkez göçün soruşturmaları da daha geç başladığı için onların gvs si beklenebilir.
-
@black il goc ve merkez goc alim surecini biribirine bagli yurutmuyolar. Niye il goc icin merkez goc sorusturmasi beklesinler cok sacma bu. O zaman oldu olacak 4b alımımın soruşturulmasını da beklesinler
@madxd valla bu kurumlara akil sir ermiyo hepsi kendi kafasina göre takiliyo. Sorusturma evrakını sozluden once istediler. Sozluye kadar bitmediyse bile simdiye kadar bitmesi lazim ama yok yine sonuc filan.
-
@black oda bir ihtimal ama onun icin bekletmeleri cok sacma olur,eger 1-2 hafta icinde aciklamazlarsa muhtemelen dedigin gibi yapacaklar
-
@madxd önce ben dedim
-
@shady1 alinacak sayi cok az gvs ile alakali olamaz bence bu durum 80 kisinin gvs sini ben sadece tek basima manuel yapsan yine biterdi
-
@shady1 fark ettim ama aklin yolu bir :))
-
@shady1 hocam sgk denetmenliğini 6 ay bekledik sizce burada bir mantık var mıydı ben çok mantık aramıyorum ama süreci birlikte götürmek adına bekletebilirler tabi ayrıca da açıklanabilir ama benim beklentim söylediğim şekilde
-
@shady1
Ben de birbirine bağlı olarak yurutulebilcegi kanisindayim. Cunku il goc ve merkez gocun ortak listesinde 12 kisi var. Mukerrer alim olmasin diye bekletiyo olabilirler. Daha dernekleri de aciklamadilar. -
@black senin dedigin gibi olabilir yani olamaz demiyoruz fakat olmasi sacma cunku farkli kadrolar ve birinin mulakatlari digerinden 35 gun once oldu,ama kurumlar kimseye hesap vermedikleri icin ne kadar sacmada olsa dedigini yapabilirler yani bu zamana kadar aciklamadiklari icin bende artik oyle yapacaklarini dusunuyorum
-
@1903bjk dernek denetciligi is teftis ve sgk yedeklerin asil listesine gecmesi ile bu listede cok sey degisecektir ama bu saydiklarimizin hepsinin birden belli olmasi belki 3-4 ayi bulur