İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@black dogru mantik iflas etmis bu kurumlarda
-
@madxd hocam şöyle düşünüyor olabilirler, örneğin siz iki mülakata da gidecek olun eğer şimdi açıklasalar ve kazansanız bir nevi merkezden elenmiş olacaksınız tam tersi durumda da merkez için umudunuz olacak. Belki merkez mülakatında sizden kötü adaylar gelecek ama size il göç kazandırdıkları için merkeze veremeyecekler çünkü orada boşluk olacak diğer türlü de merkezde daha vasıfsız kişi olacak filan. 1-2 kişi olsa çok sorun olmaz ama bu durumda olan kişi sayısı çok nihai sonuçları etkileyebilecek sayıda o yüzden tüm adayları görelimde ona göre karar verelim düşüncesindedirler. Bence beklemek sizin avantajınıza olur her türlü mükerrer kişiler çıkar ve il göç için rakip sayınız azalır
-
@black insallah dedigin gibi kurum bunlarin hesabini kitabini yapar,yani sadece merkez gocle il goc degil,digee kurumlarida goz ardi etmezler insaallah
-
@black Bende bu konuyu önemsediklerini düşünüyorum umarım yanılmayız
-
Arkadaslar göc uzman yard. mulakatlari da bitti yakin tarihte aciklanir mi sizce sonuclar?
-
@aycannn gvsler bitmiştir bu hafta son değerlendirmeleri yapıp haftaya açıklayabilirler
-
@black form ne zaman alındı ki
-
@genclerbirlikli yaklasik 50 gun once
-
@genclerbirlikli pardon 70 gun civari oldu
-
@madxd o kadar olduysa tamamlanmış veya tamamlanmaya yakındır hocam doğru.
-
@genclerbirlikli hocam toplam 80 kisi girdi mulakata yani bu sure icinde tamamlanmama ihtimali pek yok,kurumlarin rahatligi..
-
@genclerbirlikli bence gvs şimdiye kadar bitmiştir ama merkez mülakatlarındaki ortak isimler nedeniyle geciktiğini düşünüyorum. Gelecek hafta da sözleşmeli mülakatları varmış o yüzden bu hafta içinde açıklanabilir haftaya kalırsa en yakın 2-3 hafta sonra açıklanır. Tabi bunlar en iyi varsayım yoksa seçim sonrasına bile kalsa şaşırmam yalnız bekleme sebebi gvs olmaz, bürokratik ve siyasi sebeplerle beklenebilir
-
@black valla inşallah öyle olur bi önümüzü görsek..
-
Bu sonuç niye açıklanmıyor, bu kurumlar geç açıklamada biribiriyle mi yarışıyor artik bu nedir ?
-
Aslinda insan kaynaklarini arayip bilgi almak lazim en azinda ortalama bi tarih verebilirler
-
@içerde14 ne ortalama tarihi hocam böyle saygısız baska bi kurum görmedim. Telefonda bi dövmedigi kaldi adamin. Neden açiklanmiyo diyorum bilgi veremeyiz diyor . Sorusturma mi bekliyorsunuz diyorum , baska bi sey demiycem diyor. Neden yardımcı olmuyosunuz diyorum, ne diyeyim diyor. Gayet saygisiz ve anlayışsız bir kurum . Zaten alirlarsa ilk firsatta cikmaya calisin cunku böyle bi yerde calisilmaz.
Ne is yaptigini ve nasi zor sartlari oldugunu arkadaslar zaten yazmisti gecen sayfalarda . Insanlarin sirf issizlik nedeniyle girdigini de hepimiz biliyoruz. Düz memur olun bundan iyidir -
@nişancı hocam belge teslim surecinde de benzer muamelelerle karsilastik, kuruma gidip teslimettim bn lutuf ediyormus gibi is gorenler var kurumda, ya da biz oylesine denkgeldik bilmiyorum.
-
Hiçbi kurum tarih vermez arkadaşlar onlar da bilmiyor, bilseler de öyle bir sorumluluk almazlar.
Ayrıca gvs bekleniyordur 2 3 ay sürer. Benden tavsiye mülakata girmemiş gibi kpss calismaya devam edin
-
@genclerbirlikli valla hocam biz zaten tarih istemiyoruz en azindan surec ne durumda onu söylesin hadi onu da soylemiyolar insan gibi davransinlar . 2 ay gecmis en azindan bu kadarini hakediyor insanlar.
-
@shady1 onlar da bilmiyor ki süreci, emniyete gidiyor evraklar sonrası yok