İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Gerçekten çok sinirlendim şuan ya.En başında kabul olması gerektiği halde kabul etmiyoruz diyorsun bu yüzden plan değiştirip bu zamana kadar yollamamışız.Şimdi 4 gün kala şans eseri öğreniyoruz.En azından bir duyuru yapın siteden.
-
Arkadaslar notere gidecektim bugun şimdi kesin olarak kabul ediliyormuymuş ?
-
@sefaerennn evet kabul ediliyor
-
@luthor bu işler hep böyle zaten once yok sonra ok
-
@shady1 Bosu bosuna gsb mülakatından 1 gun onceye bilet aldim.Saka gibi ya.Bu da kulağıma küpe oldu daha da güvenip iş yapmam.
-
@luthor tamamen haklısın hocam. Peki sana öz geçmişi el yazısı mı yoksa çıktı olarak mı dediler
-
@beşiktaş1903 Sormadın hocam bilgisayar çıktısı yapıcam.Elle mi olacakmış.
-
@luthor bilmiyorum ama sorayım dedim sormuşsundur belki diye bende çıktı olarak alıcam
-
ben sormuştum fark etmez dediler bilgisayar çıktısı alıp altına imza atın yeterli olur
-
Hocam ben elden teslim ettim belgeleri, E devletten alınan mezuniyet belgesi kabul ediliyormus bugun oyle duydum dedim, hayır biz kabul etmiyoruz öyle mi söylediler? Dedi. Evet dedim, yok biz onaylı kabul ediyoruz sadece; e devlet edilmiyor, telefonda da oyle soyledik mailde de oyle soyledik dediler. Bilginize.
-
@dellafeu Hocam sabah konuştum telefonda e devlet mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu dedim olur dedi.Dalga mı geçiyorlar insanla?
-
Nüfus cüzdanı suretini onaylayan falan kısmı var ya arkadaşlar arşiv araştırmasının en altında nasıl bi çözüm buldunuz? Ben yeni kimlik aldım ve orada öyle bi şey yok. Nüfus idaresine gittim bizimle alakalı değil dediler. Nüfus idaresi şefi muhtara git dedi
-
@miltonkynes kurumu aradım orası kalabilir dediler ama diploma konusuna bakılırsa şimdi güvenemedim de
-
@luthor hocam ben yekten sordum, 2 hanımefendi vardı 2 si de hayır kabul etmediğimizi söyledik dedi, hatta bi şaşırdılar .
-
@miltonkynes oraya dokunulmayacak hocam
-
@miltonkynes hocam orası kurumluk bir şey tc yi de beyan ediyorsun ya bilgiler doğru mu değil mi ona bakıyorlar
-
@beşiktaş1903 tc beyanı nasıl oluyor onu da anlamadim
-
@miltonkynes arkalı önlü kimlik fotokopisinin altına "yukarıdaki bilgiler tarafıma aittir doğruluğunu beyan ederim" yazıp imza atmanız yeterli.
-
@dellafeu Hocam bugün tekrar aradım e devlet mezuniyet belgesi için.Kesinlikle kabul ediliyor, adaylara kolaylık olması açısından durumu komisyon başkanı ile konuştuk kabul edileceğine dair onay aldık dediler.Ben sizin bahsettiğiniz konuyu söyledim.Elden başvuruları alan hanımefendiler kabul edilmeyeceğini söylediler dedim.Biz onlara gereken bilgiyi veririz içiniz rahat olsun dediler.
0 (312) 422 08 29 Bilgi almak isteyenler bu numaradan ulaşabilir.
-
Bu kadar da çelişki olmaz ya