İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
@shady1 Sana anca gülüp geçilir..
-
-
@Shady1 @Buhara arkadaşlar sakin isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz olay basit. Kimseye niye paylaştın da diyemeyiz niye paylaşmadın da. Burda mülakat sürecinde sadece sinsiden takip edip mülakat günü çatınca arkadaşlar soruları paylaşır mısınız :)) diyenlere çatmalıyız bence birbirimize değil. Şu yolda beraberiz hepimiz.
-
@buhara hocam yarın son gruptaki arkadaşlar girecek eğer etik görmüyorsanız yarında paylaşabilirsiniz mülakat bitiminden sonra sadece ne sorduklarını merak ediyorz alan yok mevzuat yok diyorsunuz yani ne gibi sorular sordular onu öğrenmek istedik
-
Kızılaydan nasıl gideriz dostlar?
-
@luthor çankaya belediyesi önünden kalkan 220/221 nolu halk otobüsü gidiyormuş.
-
@genclerbirlikli Hocam ben güvenparka yakınım Çankaya Belediyesi yakın mı oraya?
-
@genclerbirlikli zaten ben kyk'da soruları paylaştm. Burda 50sayfalık bir kanun var. Onu da paylaşırsak ilk giren arkdşlara hakszlk olur. Arkadş neden atar yaptı onu anlamadm
-
@luthor hocan kızılay göbekten kolej yönüne yürü solunda kalacak yakın zaten. Mamak tarafına gidene değil de yenimahalle tarafına gidene bin aman ha
-
@genclerbirlikli Eyvallah hocam tamamdır
-
@buhara evet hocam kykyı gördüm az önce, haklısın mevzuat az sorular kısıtlı. 157 yimeri herkes ezberlemiştir mesela şimdiye.
-
@erglmr Bana lise, üniversite, komisuon başkanının da bnm gbi izmirli olması, göç, suriyeliler, en son okuduğm kitap.. Muhabbrt havasnda geçti. Ama çoğu kişiye kanundan soru gelmiş
-
Çankaya belediyesi önünden 297 de (paralı) gidiyor arkadaşlar. 220 ile durakları aynı.
-
Geçmiş olsun dostlar
-
@dellafeu çok kötü geçti hocam yahu adam bir soru soruyor biliyorum sonra bilmediğim kısmını bulup soruyor gerçi sorularda çok zor değildi ama mülakat heyecanıyla kekeleyip kaldık toparlamaya çalışırken başka konulara dalınca biraz kötü hissettim artık hayırlısı
Bana sorulan sorular sınavdaki gibiydi mevzuattan çok kolay 2 soru alandan 3 soru geldi tabi bu 3 soruyu açtıkça açtılar bilsem mevzuata bu kadar bakmazdım
-
@black hayırlısı olsun hocam. Bana da mevzuattan açtıkça açtılar sana da alan kısmetmiş
-
Ben elendim muhtemelen baya kötü geçti.Hayatımda duymadığım kavramlar soruldu.Abuk subuk sorular geldi.Toplam 12 kişi katılmamış bu arada.
-
@luthor ne sordular hocam size hatrında kalanlar neydi?
-
@luthor hocam öyle düşünmeyin duyduğum kadarıyla çoğu kişinin zor geçmiş benim de zordu. 12 kişilik fazlalık da ortadan kalkmış. Artık beklicez inşallah çabuk açıklanır hayırlısı olsun hakeden kazansın diyelim
-
@dellafeu Hocam 3 tane kavram soruldu yemin ederim hayatımda duymadım şuanda adlarını hatırlayamıyorum Onun haricinde mevzuattan ve iktisattan birer soru geldi onları cevapladım.Geri kalanlar yok kapıdaki maskotu anlat,internet sitemiz nedir, Tr de en çok bulunan yabancılardan ilk 3 te hangi ülkeler var,bakan yardımcısına kim vekalet eder gibi değişik sorular.