2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
ticaret denetmenlik, bddk, tmsf, il göç, mhuy, sgk denetmenlikten haber var mı? @paretowilfredo
-
@blueberry ilgocun direk sozlu yapma imkani var mi?
-
@abdullah_cevdet Bilmiyorum hocam. Yönetmeliğe bakmak lazım.
-
@abdullah_cevdet 20x oluyor genelde bende hiç görmedim direk mülakat . Gelsin de sınav olsun , normal zamanda hep sene sonlari merkez geliyordu umarız bu hafta bereketli olur.
-
@blueberry @semihylc baktm hocam yanlis anlamadiysam direk sozlu olmuyor, merkez goc gecen sene aldilar bu sene almazlar bence asiri ihtiyac yoksa tabi
-
@abdullah_cevdet geçen sene 23 Aralık da ilan gelmiş . Pareto yazdığı sayı çok değildi zaten 50 100 kişi demiş illaki bu kadar da ihtiyaçları vardır bence .
-
@semihylc siz ilgocten bahsediyorsunuz hocam ben merkez goc sandim, ilgoc gelir gelirde iste ne zamana gelir kimse bilmiyor
-
@abdullah_cevdet evet il göç belki bu hafta gelebilir . Keşke merkez de gelse ama dediğiniz gibi geçen sene 20+25 alındı sanırım . Gelse bile sayılar gene az olacaktır tahminen.
-
@semihylc hocam il göç için yorumunuz duyum mu tahmin mi ? Yanılmıyorsam normal personel alımına çıkmışlar. Bu , uzmanlık için de bir işaret olabilir mi acaba ?
-
@semihylc forumda bi arkadas 2021 icin duyum almisti ama net bilgi yok malesef
-
@mathilda duyum değil hocam tahmin . Zaten yukarıda arkadaş da demiş Aralık 20 den sonra ilanlar geliyor diye . Bekliyelim bakalım bu hafta içi ins bir hareket olur .
-
@abdullah_cevdet acaba il göç de duy gibi direk sözlü alım yapar mı
-
@blackbird mevzuatina baktim bugun malesef yonetmeligi degismeden sozlu yapamazlar direk
-
İl göç 2021 de alım yapacağını duyumunu almıştım sayı olarakta 100 kişilik gibi bir planlama olduğunu öğrenebilmiştim inşallah sene bitmeden gelir ilanı
-
@gencbiraday arada sürpriz 20-25 kişilik merkez olur mu acaba
-
@semihylc dostum onun hakkında yorum yaparsam kendi yorumum olur herhangi bir duyum almadığım iÇin onun hakkında yanıltıcı bir bilgi vermek istemem
-
Malî hizmetler uzman yardımcılığı gelir mi yıl bitmeden?
-
@zenginmemur @karar hanım Ocak itibariyle talep edilecek bilgisini getirmişti. Kendilerine saygılarımı sunuyorum.
-
p48 harici puan türüyle alım yapan kurum yok mu? şu ana kadar gelen ilanların neredeyse hepsi p48 istiyor. diğer puan türlerinin hiçbir önemi yok gibi.
-
@tnr17 hocam işletme puanı p48 den daha iyi çoğu kurum ya yds istiyor ya işletme bu sene işletme p48 den daha önemli