2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
-
http:/ /buromemursen.org.tr/haber/buro-memur-sen-kurum-ici-uzmanlik-kadrolarinin-ihdasinin-tum-kamuyu-kapsamasini-talep-etti-6212
kurumiçi olayı gittikçe daha ciddi bir sorun olmaya başlayacak gibi duruyor. sesler daha net çıkıyor artık.
özellikle 5. sayfada istenilen kadrolar ve her sayfadaki “adalet” vurgusu gerçekten enteresan olmuş.
-
@ghamul1 cimere yazarsanız cevap verebilirler
-
Neden hiç il göç duyumu yok
-
@gmzankr066 aynen hic duyum dahi yok , gecen yil 0.14 ile kacirmistim bu sene en cok istedigim kurum insalalh 100 gecgin bi alim yapar
-
Guydan elenen 3000 kişi için yok mu güzel bir ilan?Mali hizmetler uzmanlığı bir tek ben dile getiriyorum.Şimdi 2021 kpssye kadar ilan gelir mi sizce?
-
@zenginmemur evet şu an tutunacak bir dal lazım.il göçten ümit var mı
-
arkadaslar il goc en son ne zmn gelmisti sgk ya da il goc 400 kisilik alimlar bizi rahatlatir keske bir duyum olsa
-
ilgöç en son geçen sene şubat ayı ve 2019 aralık ayında yapılmıştı
-
@papatyaçayı o zmn bu seneki alım duruyor henuz ilana cıkilmadi su duy ve guy mulakatlari olsa bitse o sirada 2021 kpss gelmeden ilgoc ve sgk gelse o kdr guzel olur ki puanlarimiz yanmadan bir iki sinav daha goruruz
-
@rabia89 inşallah bekletileri karşılayan bir alım olur
-
Cimerden alımla ilgili verilen cevaplar neden doğru olmuyor?Mali hizmetler uzmanlığı icin teknik calismalar var denilmesine rağmen 2020de gelmedi.
-
@zenginmemur 5yil mi oldu bu ilan gelmeyeli.. neden almiyorlar acaba keske yuklu bir alim gelse
-
arkadaslar yds hazirlanmayi dusunuorm ekim ayı için agustosta kpss var hemen yds aciklanmadan ilan gelmez demi ya da ilan gelirse kasimd aciklancak yfs puanimizi.kullanabilior muyuz surec nasil.isliyor acaba
-
@zenginmemur teknik çalışma, talep toplama işi vs her zaman var , şu an müdürlük olarak (kamu mali dönüşüm)bakanlığa sunmuş ,onay verilirse cb gidecek ne zaman sürer bilinmiyor 1 gün 1hafta 1 ay vs süreç ondan sonra ilan edilcek . Onay vermezse ilan gelemez.
0312-415-18-08 işle ilgilenen haydar memurun tlf. 0312-415-14-04 daire başkanının tlf sekreter çıkarsa kapatın:) söylemiyor.
Duy içün mülo giden adaylar personel 3. Kat 6. Katta kamu mali dönüşüm sorup soruştursunlar . Ama bakanda iş. -
@karar dostum dünden beri twitterda ortalığı yıktık.Sayın Lütfi Elvan nasil görmez duymaz.Bize düşman gibi mi yaklaşacak.Eğer bu sınav talepler toplanmasına rağmen yapılmıyorsa yazık günah.3000 kisi elendi zaten 250 kisilik mhuy ilaç gibi olur.
-
@zenginmemur bu zamana kadar olan buydu, talepler geri çevrildi neyse ki beladan kurtulduk, inşlh sizden daha çok isterim ilanın gelmesini, çok üzgünüm guy duman etti zaten, işte süreç işi hemen de olabilir bekletebilirlerde , inşlh inşh güzel 3 haneli rakam olur amin .
-
@karar hocam zaten üç haneli oldu mu en az 2000 kisi kesin.Hocam yani bu meslek duruyor degil mi?
-
@zenginmemur gördüm duruyo yerli yerinde senden çekiniyo azcık kuzum benim haftasonu sınavın varsa çalış düşünme bunları ben düşünüyom senin yerine:) arıyorum memuru sıkıştırıyom gittiğimde yine çıkar yukarı sorarım. Alıştık sağolsunlar beni kırmazlar:) söylüyorum halimizi bakalım inşlh , evrene pozitif enerji. Daha üst makamların işi gerçi ama olsun . Sallanmasınlar:) versinler hemen .
-
@karar eğer bu ilan gelirse sebebi sensinAlırsin dua iibflilerden
-
İİBF güzel örgütleniyor twitterda ama sürekli guy gibi toplu alımlar için bastırılıyor. Halbuki kurumların düzgün takvim çıkartılması için bastırılmalı yoksa nice uzmanlıklar var guy'dan güzel