ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
Arkadaslar umutlandirmak istemem ama bugun istanbuldaki bi ustadimdan 15 temmuzde ek gostergelerin maasimiza yansiyacagini duydum o kadar eminler ama nereden duyduklarini sorgulayamadim, ek gosterge maas sozkonusu ama grup baskanliklari kurulur mu bilgim yok dedi
-
Sgk Denetmenleri icin yazilip ciziliyor surekli ama diger denetmenler icin de bir duyumu olan var mi?
Ekonomi Bak. - Ürün Denetmenleri
Gümruk ve Ticaret Bak. - Gümruk ve Ticaret Denetmenleri
Sağlık Bak. - Ürün Denetmenleri
Ne olacak?
-
sanırım aile denetçileri, sgk müfettişleri, iş müfettişleri ve denetmenler birleşiyor. unvanda denetçi olacak gibi. ben bir denetmen olarak buna karşıyım. öyle bedavadan ve araya 100 kişi sokarak gelen adamlar var ki midem bulanıyor bedavadan denetçi olmalarına. hakedenler ayrı.
illa diretiliyorsa, müfettişler gibi yazılı sınava tabii tutulmalıyız. geçme notu da 70 olmalı en az. şimdi çok kızanlar olacak ama arkadaşlar realist olmalıyız. müfettişlik sınavına puanı yeten başvurabilir.
-
bu iddianızın dayanağı var mı üstad? yani bir duyum ya da başka birşey?
-
@jungss duyum üstad duyum, aksini iddia edenler de var ama realist dusunmek gerekirse ekonomik durum ortada arti grup baskanliklari kurulsa 2000 denetmen cevre illere mufettisler gibi dagilacak mi? Ekonomik boyutunu dusunce hayal geliyo ustad dogrusu
-
@jungss ankara’da konuşuldu, kesin değil
-
@müellif ben zayıf bir olasılık diyorum hepsinin birleşmesine.Diğer konuya da tamamen katılıyorum
-
@inflexible ben de oyle dusunuyorum ustad, icimden bi ses baski olussun diye ortaya bisey atildi onu kovaliyormusuz gibi hissediyorum nafile yani.
-
süreç ne zaman sonlanır? ne zaman nihai sonuca ulaşır? öngörünüz var mı üstadlar?
-
@jungss temmuzun ilk haftasina kadar oldu oldu, olmadi artik daha da gundeme gelmez
-
@mülkiye15 ürün denetmeni arkadaşım var, orada herhangi bir hareketlilik yok gibi dedi hocam
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@rterdogan
hiç düz memur oldunuz mu? yaşadınız mı acaba o ortamı?
... -
@otuzyılsavaşı staj yapmstm hocam kaymakamligin yazi islerinde 2 ay.. uzun sureli degil yani, ama bilirim... 1 ayda tuketici hakem heyetinde staj yapmstm.
-
Ikisi de gayet güzel ortamlardı
-
Birleşme devletin menfaatineyse gerçekleşsin,değilse gerçekleşmesin.Lakin bir gerçek var,oda denetmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi gerektiği ve grup başkanlığıdır.
-
Arkadaslar bilmedigimden soruyorum mazur görün,bakanliklarin birlestirilmesi butun tasra elemanlarinin merkeze cekilmesi mi demek? Yani bakanliklar birlestirilse de tasra tasrada merkez merkezde devam edebilir mi anlayamadim?@paretowilfredo üstad sizde var mi bi gelisme?
-
@stat91 ikisi cok ayri konular hocam
-
@rterdogan bi alakasi yok yani saolun hocam
-
Ileti hakaret sebebiyle kaldirilmistir!