ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
-
Aspb denetcileri ile sgk denetmenlerini birlestirecekleri diger yandan da sgk mufettisleri ve is mufettislerini birlestireceklerini bir iki yerden duydum. Aspb denetcileri toz olacak gibi
-
@mostramozic, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Aspb denetcileri ile sgk denetmenlerini birlestirecekleri diger yandan da sgk mufettisleri ve is mufettislerini birlestireceklerini bir iki yerden duydum. Aspb denetcileri toz olacak gibi
Başol bunu beğendi.
-
Bu ileti silindi! -
Dostlar herkese Merhaba. Bugün ki Basol478 hesabı ip kontrolü yaptığımızda kendisine ait olmadığını gördük. Ait olan kişiyi uzaklaştırdık. Böyle forumu provoke etmek amaçlı hareketlere girmeyin, yakışmıyor koca koca insanlara. Malesef @rterdogan hesabı ile @basol478 hesabı ip'leri çakışıyor. Hiç gerek yok böyle davranışlara.
-
@paretowilfredo üstad burası Fight Club a dönmüş Adam kendiyle dövüşüyor
-
@meçhulasker Dostum yapilan her şeyden önce bize ayıp. Biz o tartismada hakli oldugu kanaatiyle hakkini kendi arkadasimiz olan insana karsi koruduk kolladik. Yakismadi bu hareket gercekten.
Anlamiyorum koca koca insanlar niye boyle islerle ugrasirlar.
-
@paretowilfredo Peki üstad daha önceki @basol477 hesabının da mı ip si aynı?
-
@drago Hayır dostum o orijinal Başol'du. Bu hesap troll hesaptı. O kadar troll ki mail adresi içinde bile bu kelime var. Baştan aşağı art niyetle yapılmış hareket. IP'si de söylediğim gibi diğer kişi ile çakışıyor
-
@paretowilfredo çok şizofrenik hareket gördüm ama bu bir başka, ne gerek var böyle şeylere neyse üstad duyum var mı duyum
-
İşkurda kadrolu işsiz sanırım arkadaşımız
-
Memurlar neti de birbirine katmis orada yakaladim az once yegeni hesaplarini ele gecirmis o yazdi diyor. Gercekten cok ilginc insanlar var
-
neyse arkadaşlar şu muhabbetleri ardımızda bırakalım.
yarın dananın kuyruğu kopabilir yani..
-
@paretowilfredo üstad var mi bir gelişme? %51-%49 oranlarinda bir degisiklik söz konusu mu ?
-
Karaktersiz bir de adam sanmıştık be vay arkadaş en çiğ sütü emmiş herif. Bizim mesleğe öyle birisi yakışmaz adam şimdiden meslek mensuplarının yüz karası oldu bile. Umarım adın sanın bellidir de göreve başlayacağın yerde üstadların iyi bir tepeler seni.
-
İyi akşamlar herkese:) bu başlığı takip ediyorum beni de ilgilendireceği için artık (ehehhe) muhabbetler çok yüksektiama bahsi geçen hesap (kendiyle kavga eden) hani bir şeyler sormak istedim ama farkettim ki cevabı verecek olan hesap bu hiç bulaşmayayım dedim arada girip baktım bugün şu durumun farkedilmesiyle forum bir daha kendine çekti benirahatladım bir gülme geldi öyle paylaşmak istedim bir su çalınsın konuya diye
Yarına belli olur mu şimdi bu birleşme ya da ek gösterge halleri vakit aldım affola ama güldüm rahatladım;) -
@poisson sen nereyi kazandın görmüşken yazıyım dedim ?:))
-
Gül tabi en azından kendinle dövüşmüyorsun @poisson gecemi şenlendirdin iyi ki yazdın
-
Üstad yok mu bi haber ?son durum hakkindaki görüşleriniz nedir? Büyük bir merakla bekliyoruz @paretowilfredo
-
Aynen merak devam ediyor
-
Merhaba dostlar. Öncelikle şunu tekrar söyleyeyim, bir bilgi aldığım vakit paylaşıyorum. Sustuğum vakitlerde bilgi olamaması halinde sormanız her defa aynı yanıtı vermek durumunda bıraktığı için, bu beni zorluyor. Netleşmiş hiçbir bilgiyi kendime saklamıyorum, artık sanıyorum bu konuda beni tanımış olmalısınız.
Gel gelelim halen kesin diyebileceğimiz bir bilgi yok ancak farklı kaynaklardan toparladığım bilgiler olumlu bir hava estiriyor açıkçası. Ancak daha önce de dedim, yine diyorum ve hep diyeceğim, Denetmenlerin yükselmesini istemeyen çok fazla odak var kurumlar bünyesinde. Bu da son dakikaya kadar durumu riskli kılıyor. Kurumun içerisinde dönen kulisleri, çalışma ve çatışmaları bilmeyen dostlarımız için bu absürd görünebilir ancak gerçekten bürokrasi çok çılgın bir yer, duysanız şaşar kalırsınız bu tip olaylara.
Olumlu hava estiren duyumlarım 29 grup başkanlığı ve yeni bir unvan şeklinde. Bu zaten durumu en sağlıklı sonuçlandıracak çalışma gerçekten. Aksi yöndeki her uygulama kurumda az nüfusu ile ağırlık sahibi olmaya çalışanlara yarar, onların mevcut hegamonya ve baskısını sürdürmesini besler. Bu yönden işleri yürüten kişinin bu duruma olumlu baktığını söylemiştim çalışmaların da bu yönde olduğuna dair duyumlarım mevcut.
Ancak yine tekrar ediyorum, KHK'yı görene kadar kesinlikle beklentiye girmeyin, SGK burası ve bahsettiğim gerekçeler ile her an bu taslaktan dönülebilir.
Sabredin dostlar.
Ek olarak diğer başlıkta Denetmenlik ilanı için uğraşıyor dostlarımız, ancak bu konuda da bu süreç sona ermeden ilan beklemek bence çok makul değil. Belki de denetmenlik unvanı ortadan kalkacak, bu durumda alım yapılması çok beklenebilir bir şey değil malesef. Süreç 8 Temmuz'a kadar muhakkak sonlanacak ki önümüzdeki günlerde gelebileceğine dair söylemler var. Hayrolsun bakalım işin sonu.