Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Arkadaşlar inşallah 15 Temmuz evveli belirlenmiş asgari 15 Kişilik Uzman Yardımcılığı alımı olacak. Bu sayı görevden alınan kişiler de hesaba katılarak artırılabilir. Ancak çok önceden hazırlığı yapılmış bu alım inşallah bayramdan sonra netleşecek.
KLASİK usÛlde yapılan sınavla alakalı nasıl hazırlanabileceğiniz hakkında bir yazı paylaşacağız.
Kurum ve Mesleğe dair tanıtım yazımız; http://tercihiniyap.net/rekabet-uzmanligi-nedir/
-
En yakın zamanda bekliyoruz hocam. İşletmeyi bilmesek de ilan gelince çalışır yaparız ama ekonometri ve istatistik bilmeyen bir kamu yönetimi mezunu için bu sınav çok mu imkansız olur hocam? Geçen sınav seçmeliymis ama hangi konular seçmeli tam anlayamadım. Bu konuya da yazınızda açıklık getirirseniz sevinirim zira olan gelirse sadece hiçbir şey bilmediğim işletme alanına yüklenebilirim, diğer ikisi kalır...
-
hocam sınavda ekonometri ve istatistik sorusu 2 tane geldi ve birini seçip çözmeniz yeterli kurum yayınladığı sınav yönergesine birebir uymadı sorular 10 puan diye hatırlıyorum.
-
Aslında sormak istediğim, ekonometri ve istatistik hiç yapmadan işletmedeki eksiğimizi gidererek sınavı geçip geçemeyecek oluşumdu. Sanırım kalanları iyi yaparsak bu iki dersi bilmemek sıkıntı yaratmıyor, yanlış anladıysam lütfen düzeltin hocam
-
Tam olarak öyle doğru anlamışsınız.
-
Sınav yönetmeliğindeki değişiklik bugün resmi gazetede yayınlandığına göre sınav ilanının eli kulağındadır.
-
Hayırlı olsun diyelim o zaman A kadrolulara
-
Aynen bu yonetmelik degisikligi ile sinavimiz gelecek insallah
-
Kurum da uzman kalmamış diyollağ
-
@aliveli Dimi ya oyle bi soylenti vardi bi de hem uzmanlar gecinemiyomus ek ise baslamislar
-
@paretowilfredo kötü yola düşmeseler bari
-
35 kişi uzman yrd alım ilanı dağılım şöyle: 23 genel , 9 hukuk , 3 bilişim sınav tarihi 20 kasım.
-
@aliveli 20 Kasım çok erken değil mi Sınava kesin gireceğim ama "işletme" sorularında ne yapabileceğimi bilmiyorum açıkçası.
-
Hocam puan turleri ile ilgili bir bilginiz var mı
-
Puan turlerı ve kaç kat ️
-
@melike9345 arkadaşlar akşam ayrıntıları geçicem inş şu an yoğunm biraz
-
@tarziktisat 4 kat
-
yds var mı ve hangi puan türü hocalar ?
-
En son 2015 de 15 kişi için 85 + 300 kisi demısler p 49,54,55
-
@tarziktisat geçen sınavda p49,54,55,73 ve 77 puan türlerinden başvuru alıp 87 civarında kapatmış ve 20 katını almıştı yazılı sınava.
Sınav yazılı olup;İngilizce-İktisat-İşletme ve Hukuk soruları çıkıyor benim bildiğim.