Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
p 73 571. sıraya gelme ihtimali nedir?
-
@-Deficit- haklısın varmış dikkat etmemisim.Olsun yinede ben bi gireyim bakim hayırlısıyla
-
güzel bir üst kurul uzmanlığı.ama maaşları düşürülmüştü galiba.
-
@paretowilfredo üstad başbakanlık teftiş geliyormuş. var mı malumatın ?
-
@Riekerink-BEY hocam gelecek deniyor ilanda pürüzler varmış bakalım
-
Arkadaşlar, daha önceden tecrübesi olan(sınava) giren İngilizce zorluk derecesi nasıldır??
Eğer ki zorlayıcı bir sınavsa boşa uğraşmayalım. -
@2525 hocam yds düzeyinin bi tık altı ve İngilizce kısmı test oluyor. Ayrıca yazılı kısımda istatistik ve ekonometri de var bilginize. Sınav girdiğim en zor klasik sınavdı.
-
@Riekerink-BEY sağ olasın hocam, ben yds 30 bandında olduğum için boşuna umut tüketmeyeyim.
Girecek arkadaşlara başarılar -
@2525 valla kardeşim bazı kurumlar diğer alanları yüksek yaptığın zaman ingilizceyi tolere edebiliyorlar. bu nedenle girmekten zarar gelmez bence. hem sınav tecrübesi olur senin için.
-
Geçen sene çan eğrisine benzer şeyler olduğunu düşünüyorum. Sabahki oturum aşırının aşırısı zordu. Hukukçulara sordukları alan sorularını bizlere de sormuşlardı. O yüzden sırf ingilizce için vazgeçmemenizi tavsiye ederim.
-
@kalpkalpkalp çan yapılıp baraj uygulanmadı yinede mülakata 4 kat çağıracak adam bulamadılar
-
@hgrotius Genel kadro için 4 katı aday bulunmuştu, öyle hatırlıyorum.
-
@kalpkalpkalp hukuta bulunamamıştı
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo hocam geçen üç yılın sorularını paylaşabilir misiniz? 2015'i facebook grubunda yazmışlardı sanırım ama başlığı bulamdım.
-
Bu ileti silindi! -
P73 sıralamam 522. Gelme şansı pek yok galiba.Gelse de işletme var bu yüzden umutsuzum.
-
@-Deficit- geçen sene hem iktisat hem ekonometri çıkmıştı. 10 ar puandı sanırım.
-
@kalpkalpkalp teşekkür ederim, ekonometri sorusunun derinliği hakkında bir fikriniz var mı
-
@-Deficit- Kardeşim kaç puanlık ekonometri sorusu olduğunu hatırlamıyorum ancak geçen sene de ekonometriyi yüzeysel sormuşlardı. iktisattan hatırladığım bi soru şuydu; enflasyonist açığı şekil çizerek anlatınız.
Hukuk kısmı ise kanunlara ve mevzuatlara hakim olmayı gerektiriyor