Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Bekliyoruz bugün açıklanmali artik
-
Bu ileti silindi! -
Bekle bekle yorulduk
-
Bekleyelim mi bugün hala?
-
Bugün de gol degil ben tribünleri yavaş yavaş terk ediyorum.
-
arkadaşlar bugün açıklanma olasılığı olan ilk gündü daha yeni başladık , yarın saat 17.30 a kadar açıklanmaz , inşallah pazartesine bırakmaz yarın açıklarlar
-
Bu kadar bekleyip o listede adımız olsun bari
-
@pozitifdissallik inşallah
-
Hep birlikte bırakalım beklemeyi Belki bırakırsak açıklsnır kendiliğinden
-
Bence beklenen gün yarın
-
Arkadaşlar yarın kesin açıklanacakmış. Bu sefer kesin bilgi diyorum. İnşallah hakkımız olanı alırız. Herkese bol şanslar.
-
Arkadaşlar, yarın kesin açıklanacaksa lütfen açıklanmadan bu başlığa bir şey yazmayalım. Her yeni mesaj görünce heyecanlanıyoruz. Lütfen ama...
-
@škoda siz girdiniz mi sinava?
-
@škoda yanlış anlamayanız lütfen ama forumlar bunun icin var bırakınız yazsınlar
-
@vurdugungololsun arkadas bana trip atmisti zamaninda ingilizce ve iktisati oldugu halde listeye alinmamis 87 puanla.nie basvurmusum ingilizcm olmadan falan filan..simdi de sonuc bekledigini soyleyince sasirdim
-
@škoda Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Arkadaşlar, yarın kesin açıklanacaksa lütfen açıklanmadan bu başlığa bir şey yazmayalım. Her yeni mesaj görünce heyecanlanıyoruz. Lütfen ama...
Kardeşim heyecanlanmamak için lütfen http://www.rekabet.gov.tr/tr-TR/AnaSayfa buradan takip et.
-
@ozo88 evet evet ben de hatırladım şimdi
-
O değil de bu gece uyku yok o zaman
-
Ben yeniyim de bu paylaştığınız gonderileri nerden beğeniyoruz dostlar
-
@pozitifdissallik benim gönderiler üzerinde deneyebilirsin 0 yazan yerin sana göre solundaki beğendirir sagıdaki kötü bişe boşver