Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Arkadaşlar genel kadrosu için sözlü sınava kalacak aday sayısı 92 mi olacak ?
-
@Ceceokaça hocam en fazla 92 kişi alınabilinir. Ancak başarılı olan kişi kadar sadece alabilir. Yani 92 kişilik kontenjanı doldurmak zorunda değil.
-
Ne zaman açıklanacak bi gelişme var mı ?
-
Bugün de açıklanmadı
-
Konuştum yine ama artık güvenmiyorum. Birinci ağızdan bugün öğlene kadar sitede yayınlanacağı haberini aldığım için, sizleri de umutlandırmış oldum hakkınızı helal edin.
-
@Econumist Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Konuştum yine ama artık güvenmiyorum. Birinci ağızdan bugün öğlene kadar sitede yayınlanacağı haberini aldığım için, sizleri de umutlandırmış oldum hakkınızı helal edin.
Kimle konuşuyorsun kardeş ? Torpil sağlam herhalde ???
-
Kurum genelde 18.30-19.00 gibi açıklıyor sonuçları belki süpriz olur.
-
@JanTinbergen birileri arayıp basımızı ağrıtmasın diyedir
-
Can yapılma ihtimali var mi?
-
@Kant Sınav listesini yayınlayacak bir düz memur yahut basında çalışan bir memur büyük torpil olsa gerek. Rahat ol kardeş torpille girmeye çalışsaydım son bir ayda 5 sınavdan elenmezdim. Şükürler olsun torpilsiz girmek için bir yerlerimi yırtıyorum yıllardır. Hayırlısı neyse de o olacak. Senin yorumun için de diyeceğim başka bir şey yok yine de eyvallah.
-
@Econumist Yarın mı dediler hocam söyleyin siz olmazsa canınız sağolsun
-
@mazlumaday Aynen hocam.
-
Bugün kesin mii
-
arkadaşlar bugün açıklanacağı söyleniyor ama kurumlar taktik yapıp cuma iş çıkışını tercih eder genelde haftasonu millet arayıp soramaz diye
-
Hadi hayirlisi diyelim bekleyelim
-
Gözümüz yollarda kaldi
-
@ozo88 aynen
-
açıklanınca kurumun sınav duyuruları kısmında mı açıklanıyor?
-
Arkadaşlar saat 5.30 a kadar uğraşmayın siteyle falan kafanızı dağıtın bu saatte açıklamazlar
-
bu akşam kesin açıklanacak diyebilir miyiz