Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@vurdugungololsun tesekkur ederim
-
@pozitifdissallik rica ederim sürekli pratik ile geliştirin azizim
-
@vurdugungololsun o iş bende üstad senin her gönderine ilkelar göndereceğim
-
Bugün de olmayacak gibi. Kanser yapar bu kurum bizi.
-
eğer cumaya bıraktılarsa 17.30'dan önce açıklanacağını düşünmüyorum. geçen sene de hem sınav sonucu hem de mülakat sonucu 18.00'den sonra açıklanmıştı.
-
O zaman beklemeye devam, Gümrük müfettişlik bile kısa sürede açıklandı
-
İşte caresizligin bize yaşattıklari bunlar. Kötü konuşacam olmayacak turkiyedeki bu kağıt kürek işleri o kadar fazlaki ve de o kadar yavaş ilerliyor ki...
-
genel olarak kötümser olmayın bence. Rekabet Kurumu bu sınav işlerini en hızlı ve muntazam yapan kurumların başında gelir. sınav geç dahi açıklansa bence mülakat süreci hızlı tamamlanacaktır. 1 yıl mülakat sonucu bekleyen kurumlar var resmen.
-
...........
-
Açıklanmayacakmış derken??
-
Beni zaten bir ümitsizlik bağladı.İlk defa girdim ama zaten puanların bile belli olmadığı sadece isimlerin yayınlandığı bir durumda güvenmemek de zaten en haklı durum bence..Maalesef böyle
-
Aslında problem ne zaman açıklanacağı da değil tam olarak..neden puanlarımızı göremiyoruz ben oraya takıldım..ben neye göre çağrıldığını mülakata nereden bileceğim ? Belki çok şüpheci yaklaşıyorum ama arkadaşlar insanın aklına hakikaten kötü şeyler geliyor..zaten en başta olan umudum artık o sebeple yok
-
Bence alinacaklar belirleniyordur. Alinacaklar da belli bence. Neyse zaten hic bir kuruma ve sinava guvenim kalmadi. Hakkimizda hayirlisi...
-
Artık kimse duyum falan açıklamasa da beklenti yaratmasa daha iyi olur
-
arkadaşlar çan yapılacaktır büyük olasılıkla bu kadar karamsar olmayın lütfen
-
@frustration ben de öyle olmamasını dilemek ile birlikte öyle olduğunu düşünüyorum hakkımzda gerçekten en hayırlısı inşallah
-
Arkadaşlar yani rekabet kurumu çıkıp ben su tarihte açıklayacağım demedi bu kadar karamsar olmayalım. Tarihleri biz ve varsayımlarımız oluşturuyor. Ayrıca önemli de bir kurum işe alınacaklar günlük işlerine nazaran listenin altında kalıyordur inanın kurumda çıkan öğle yemegi daha değerlidir bu sınavdan
-
Kurumdan ziyade burda kesin ifadelerle beklenti oluşturan arkadaşlar yanlış yapıyor. İçinde ihtimal barındıran sözlerden ziyade kesin ifadeler kullananlar bunu yapmasın. Bu sınava girmemiş herhangi birisi de bugun ya da yarin kesin açıklanacak deyip, mesai saati bittiğinde bugün açıklanmayacak duyumu aldım diyebilir. Yapmayın bunu artık.
-
Arkadaslar burasi informal bir forum dolayisiyla yorumlar ihtimaller de informal bence sizler buradaki bilgilere yapilan varsayimlara bu kadar bel baglamayin buradan takip edeceginize kurumun sitesini saat basi update etmeniz sizi formal bir sonuca goturecektir burada herkes duyumunu paylasiyor zira bu forum tam da bunun icin varolan bi ortam
-
@anonimus tamam formal kardeş..