Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Bu listede olanların çoğu Merkez uzmanlığı kazananlar, bari dernekler Denetciligine gelmeyin ya
-
Ahahahaha şaka gibi iktisattan kpss 26 yapmis biri olarak bu kolay sorulardan direk 100 bekliyodum 50 vermisler boyle bi kiyim yok. artik suyu cikti bu isin bu sene bilisimden kimse basarili bile olamamis nasaya personel aliyolar sanki
-
Gören de cidden çok yüksek bi mevkiye alıyorlar sanır. Ne demek ya 180 kişiden 13.ün geçmesi. Bi de bu mülakata kalanlar yani. Direkt alio olsa neyse diycem. Herhalde bunların personel ihtiyacı yok gerçekte
-
Ben size bisey diyim mi bu yazili sinav sacma birsey. En objektifi test sinavi. Uoksa byle sacmaliklarla karsilasmaya devam edicez. 23 kisiye ihtiyqcim var diyorsun. Yaptigin sinavdan 13 ksi geciyor. Valla yazik cok yazik
-
Listenin kaldırılıp can yapılma ihtimali varmıdır sizce ? Yani hem elemana ihtiyaç var hemde alım sayısı bile dolmamis mulakat sayısını bırak
-
Tüm alanlardan barajı geçip dört alanın ortalaması 68.75 olduğu için mülakata kalamayan 85. sıradaki arkadaşa cidden çok üzüldüm...
-
Yükseltecek olsalar yükseltip yayınlarlardı, ki bu notlar sınavı okuyan komisyonlarca bir nebze de olsa da yükseltilmiş imiş, bu kadar kolay sınavda bunca insan başarı saglayamamıs olması da ilginc
-
@av.faruk hocam sorun aynı anda üc seyden de başarı istenmesi olmuş yukarıda da arkadas dediği gibi. Bir kişiden ki Türkiye eğitim standartlarında hem İngilizce hem iktisat hem hukuk beklemek çılgınlık oluyor.
-
Sınava çan eğrisi konma talebi dikkate alınmaz. Zaten pazartesine kadar kafa dinlenmiş olup kabullenilsin diye cuma akşam açıklandı sınav bu sınav için çok düşük bir yüzde de olsa tek çıkar yolu olabilir; olabildiğince herkesin sınav sonucuna itiraz etmesi. Çok düşük bir ihtimal evet, ama elimizde olan tek yasal hak.
-
Hatta bir iktisatçıdan hukuk beklemek - hukukun önemi dahilinde degil- apayrı bir vaziyet ben 4 yıl saclarımı ağarttım okudum Adama, kardeşim hukuku da 4 yıl okumadan 4 yık okuyanlar gibi bileceksin diyorsun. Gercekten bu en büyük çılgınlık
-
Bahsi geçen 3 4 kişiyi ben de biliyorm. Cidden bir doyun artık. İnsanları ekmeğinden etmekten vazgeçin!
-
Bence A grubuna dahil bütün sınavların test olması gerektiğine inanıyorum. Hem daha objektif hem de test usulüne göre kpss ye hazırlandığın için daha adil bir sınav olur.
Bunun için Bimer'e mi yazarız etkinlik mi düzenleriz bilmiyorum fakat bu konuda komuoyu oluşturmalıyız.
-
hiç bir talebimizin dikkate alıncağını sanmıyorum. hukuktan listeye girenlerden bir tanesi hariç hepsinden hukuk puanım iyi ingilizce zaten 88 aldım. ben hukukçuyum ve hukukçu uzman yardımcısı alıyorsun bu kadar az puan vermek niye iktisattan? listede biri hukuktan anca 65 alıyor ama hukukçu uzman yardımcısı olacak. PES!
-
İktisattan kalmışım. Diğer her şey gayet iyi iken. İnanılmaz üzgünüm.
-
Bu ileti silindi! -
13 kişiden de 9'a düştü sayılır. 4 kişi başka yeri kazandı zaten.
-
Biri belli olmadan başvuruyorsa insanlar suçlayamayız ama en azından feragat edebikecekleri bi durum varsa başvuruları falan geri çekmeliler
-
Arkadaşlar isim olarak zikredilen kişiler veya ima ve gönderme yoluyla bir isme işaret edilen paylaşımlar ilerleyen süreçte hem sizin için hem de ty sayfası için bir sıkıntıya yol açabilir. Allah var sıkıntıdan korkacak insanlar değiliz ama durup dururken can sıkıcı bir hadise yaşamayı istemiyoruz. Bu nedenle sizlerden ricamız olarak kimseyi göze parmak gösterme yapmaksızın paylaşım yaparsanız hem siz, hem de biz böyle bir süreçle karşılaşmayız. Özellikle herhangi bir yasal engel olmadığı halde birden fazla sınava katılarak başarılı olanlar için hala bu sınavda da ne işi var dememize sistem bir engel koymadığına göre, bizde öfkemizi bu isimler üzerinden dile getirmeyelim. Bizler de sizler gibi bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyoruz ama engeli belirleyecek konumda olmadığımıza göre yapacak bir şey de kalmıyor.
-
@Antimülakat Bu sorunu dile getirecek bir metin hazirlayip paylasilacak adresi de belirtirseniz dediklerinizin samimiyeti olabilir belki. Hazirlanacak metinde alinabilecek onlemleri en azindan belli sure ya da adetle sinirlanabilinecegini bu surectekiler olarak oneride bulursaniz dusuk ihtimal de olsa dikkate alinabilir diye dusunuyorum. Ve o zaman bu forum daha anlamli hale gelebilir.
-
...........