Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
.........
-
https://yadi.sk/i/NCjlfVOP33oHEQ @optimizer hazırlamış. Ellerin dert görmesin, sayende girenler arasındaki sıralamamı gördüm. Eğer hiç baraj yapmadan dört dersin ortalamasına göre ilk 92 kişiyi çağırsalarmış 64,5 puanla kapatacakmış ve ben de 64,25 puan ile mülakata giremeyecekmişim. Vay arkadaş...
-
Doğru olan genel ortalama ile sıralamaktı zaten Hukuk için de var mı böyle bir liste yapan?
-
genel sıralamayı görmek daha da üzdü. ilk 30 dayım ama işletme yüzünden giremedim. sağlık olsun artık ne diyelim.
-
Bu ileti silindi! -
@ekon hocam, kurumlara bu konuda yazı yazalım yazmaya da. Emin olun o güç ve belirleyici konumda olsak bunu her hafta bile yapabiliriz. Şimdi yazacağımız yazı neye istinaden olacak. Bazı kişiler sizin açmış olduğunuz sınavdan önce bir kaç kurum sınavını kazanmış olmasına rağmen hala sizin sınavı kazananlar listesinde de ismi var. Bu durum birilerinin önünün tıkanmasına sebep oluyor. Formatında resmi bir yazı yazıp göndersek, kurumdan gelecek cevap: Bunda bir engel yok, bizim mülakatı da geçerse ve kazanmış olduğu kurumdan muvaffakat alırsa gelir bizde başlar olacaktır. Sonuçta bizim yazı yazmamızdan ziyade kurumların bu problemi nasıl halledeceklerini kendilerinin düşünmeleri gerekiyor. Yıllar önce aynı gün olan sınavlara başvuru yapanlar olduğuna bile şahit olduk. Sistem bu konuda önlem alamadiysa bizim konuyu dile getirişimizde nasıl bir samimiyet arıyorsunuz tam anlayamadım.
-
Listeyi hazırlayana da yayınlayana da teşekkürler. Listede ilk 25 içinde bir adam olarak kendimden çok 1. arkadaşa üzüldüm ha.
-
........
-
@optimizer Bir kadın nazi kamplarına düşmüş.Neyse her işte bir hayır vardır demiş.Ertesi gün gaz odasında kül olmuş.
Hayata hep hayır bekleyerek bakamayız.Acılarımızı ve başarısızlıklarımızı kabul etmeden onlarla yüzleşmeden gerçek bir birey olamayız
-
.........
-
Hocalar kağıtları baya kıt okumuşlar neyseki ilk mülakata kalmayı başardım.alımla çok az olduğu için malesef başvuruyoruz ama herhangi bir yere girdiğimizde artık daha başvurmayalım hakka girmeyelim. Herkese başarılar diliyorum
-
@optimizer kurban edilenler için hayır olan nedir hocam bu hikayeden de anlaşılacağı üzere vezir yada padişah değilseniz olan size oluyor
şaka bir yana bu sınavı kılpayı kaçıranlar elbet iyi yerlere gelecektir. çalışmaya devam.
-
@sezginci hukuk grubundan mı kaldınız hocam
-
Bu ileti silindi! -
@rekabet.. geçmiş olsun hocam , ama yanlış okunmadıysa kağıdınız yok
-
@aliveli hukuk listesindeyim.
-
Derslerin ağırlıklı ortalamaları ne olarak saptanmış ?
-
@vurdugungololsun evet
-
Hukuk uzman yardımcılığında İngilizceden çan yapılmış mı peki, bilen var mı?
-
........