Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@aliveli inşallah puan ölmeden diğerleri gelir
-
Arkadaşlar kağıdıma itiraz etmeyi düşünüyorum özellikle iktisat kısmındaki puanlamanın düşüklüğü nedeniyle. Öncesinde önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı
-
5 gün itiraz süresi var olabildiğince erken itiraz edin derim. ben şahsen yarın itirazımı yapmayı planlıyorum.
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki doğrudan kuruma mı yapıyoruz itirazı yoksa ankara üni sınav yönetim merkezine mi?
-
Arkadaşlar sizce Dışişleri bakanlığı uzman yardımcılığı ile rekabet, spk, bddk, hazine müsteşarlığı gibi uzmanlıkları kıyaslamaya kalkarsak hangisi daha tercih edilebilir?
-
@vurdugungololsun hazine , spk veya rekabeti tercih et hocam diğer ikisinde uzmanlar geri plamda kalıyor
-
Hocam yönetmelikte 7 iş günü yazıyor bu durumda salı günü bitmez mi süre?
-
@birsondakika Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Hocam yönetmelikte 7 iş günü yazıyor bu durumda salı günü bitmez mi süre?
bence çok geciktirmemek lazım. ben dün sabah aps'ye verdim, 1 tam gün geçti daha kızılaydan bilkente gidemedi evrak. bir de yönetmelikte itiraz maddesini göremedim sanki.
-
Mülakat tarihleriyle ilgili tebligat gelen var mı arkadaşlar ?
-
@JanTinbergen rekabet kurumu meslek personeli yönetmeliği m.13te
(2) Adaylar sınav sonuçlarına ilan tarihinden itibaren yedi işgünü içerisinde yazılı olarak
itiraz edebilirler. İtirazlar beş işgünü içerisinde sınav komisyonu tarafından değerlendirilerek
sonuçlandırılır ve adaylara yazılı olarak bildirilir. İbaresi geçiyor ben de başka bir bilgiye ulaşamadım. -
@kelime9345 hocam herhangi birine geldiğinde foruma hemen yazalım sanırım @sezginci de mülakat listesinde idi. İlk gelen yazsın gelir gelmez.
-
@vurdugungololsun Aynen hocam çok mantıklı hepimiz hukuk listesindeyiz sanırım :cartwheel_tone2:
-
@kelime9345 aynen üçümüzde hukuk hakkımızda hayırlısı
-
@vurdugungololsun Kocaman bir amin
-
Arkadaşlar mülakata girecekler için maile güvenlik soruşturmasıyla ilgili bir forum gelmiş. Ancak tam olarak nasıl olcağını pek anlamadım.Bakan ve daha önceden konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ???
-
@kelmuh şimdi inceledim bazı kurumlar bilgisayardan doldurulacak diye ibare düşüyor. Bunda öyle bir ibare yok ve imza isteniyor çıktı alıp dolduracagız herhalde (formun tamamını el yazısı ile dolduracagım). fotograf için basvuru yaparken kullandıgım fotografı kullanacagım. Nufus cüzdanı sureti cezası dediği kimlik kaybı halinde alınan ceza gibi bişey mi acaba?
-
@sezginci @kelime9345 arkadaşlar sizlere de geldi mi forum
-
@vurdugungololsun buyuk ihtimalle oyle bir sey. Formun sonunda nufus cuzdanı suretini onaylama kısmı var arastırdığım kadarıyla bazı kurumlar bunu kendi onaylıyormuş. Acaba burda bizim mi onaylatmamız gerek yoksa bos mu bırakıcaz ? Bide imza atcagımıza göre tekrar formu taratıp e-postalıcaz anladığım kadarıyla
-
@kelmuh hocam yarın en güzeli kurumu bir arayalım net bilgi alalım zaten 26sı son gün. Ona göre hareket edelim. İletişimde kalalım
-
@vurdugungololsun yok hocam bana gelmedi. 26 sı son muymus tam anlayamadim:/