Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@kelime9345 aynen hocam dediğiniz mantıklı ama devlet e-devlete güvenmiyor galiba
-
@vurdugungololsun sanırım evet aralarında güven problemi var gibi
-
Aradım arkadaşlar şimdilik e devletten aldığımızı göndermemiz yeterli..mülakat için ıslak imzalı mevzusu için de bu formlarla ilgilenen arkadaş izinliymiş cuma gelcekmiş cuma günü arayıp onun detayını öğrenebilirsiniz dediler..
-
@arafta Kimlik fotokopisinin onaylı falan olmasına gerek var mı ki ?
-
@mazlumaday onla ilgili mailde ayrıca bir bilgi yok sadece önlü arkalı fotokopi yeterli olarak algıladım ben.
-
Arkadaslar okul dönemi içerisinde zorunlu eğitim dönemi olarak üc dea üçer aylık stajlar yaptım. Bu stajları normalde ilgili formlarda çalışma alanına yazmıyordum. Fakat dün e-devletten hizmet dökümü incelerken bunların kayıtlı oldugunu görüyorum. 3'er aylık sigorta dönemleri var. Bunları çalışma alanı altında ögrenci stajyer olarak belirtmek zorunda mıyım?
-
Sonradan çalıştığın bir yer yoksa evet onlar da sigortalı çalışma ve sondan başlayarak yazman iyi olur.
-
@impressiveunit teşekkür ederim hocam. bir ekleme daha yapabilir miyim soruma? zorunlu staj yaptıgım icin sigorta okul tarafından yaptırılmıs geçici sigortalı gibi bi durum söz konusu. Çalışılan yer staj yaptıgım yer degil de okul gibi gözüküyor. bu stajlar eğitimin bir parcası olarak dönem olarak okutuluyordu okulumuzda. cok spesifik sorular sordum belki de
-
mail adresine gecersiz diyor sizde de öyle bir sorun oldu mu?
-
@kelime9345 henüz yollamadım ama yollar yollamaz haber veririm hocam size de. Bir de camscanner programı taramaların altında reklam bırakıyor gecen yolladıgınızda sorun oldu mu
-
@vurdugungololsun yok sorun olmamıştı bir de bu sefer kullanmadım camscanner I
-
@kelime9345 tamam hocam teşekkürler
-
@vurdugungololsun yanına isterseniz parantezde belirtin isterseniz mülakatta açıklayın. Bilgi işlem gibi okul içi deparmanda da Eramus'da da yapsanız sonuçta sigorta yapıldığında öğrenci olmanız ve o dönemde yapılması durumu sigortayı etkilemez, çalışmışsınız. Meslek lisesi durumu ve NGO farklı ki konu dışı. Formda staj bölümü varsa da ister orayı ister çalışılan yerleri doldurursunuz. Sonuçta 9-6 sigorta alarak çalıştığınız yerler.
-
hocam teşekkürler durumumuz büyük ihtimalle meslek lisesi ile aynı gibi duruyor. Ama yine de dediğiniz gibi dolduracagım. üniversitem tobb üniversitesi meslek lisesi gibi zorunlu staj dönemi uygulaması yapıyor. Ama yine de doldurup acıklamayı sonraya saklarım
-
@kelime9345 ayni sorun bende de yasandi teknik bilgiyi aradim benim mailimin kotasi doldugunu baska bi mailden gondermem gerektigini soylediler. Ben de baska bir mailden gonderdim ama kurumun kendi mail kotosu doldugu icin gitmiyor bence
-
@vurdugungololsun sizde boyle bir sorun yasandi mi ? Mailinizi gönderebildiniz mi
-
@kelmuh uyarı verdikten sonra aradım maillerin geldiğini söylediler heralde teknik bir sıkıntı var
-
@kelime9345 olabilir bilgilendirme için tesekkurler
-
@kelmuh hocam kusura bakmayın gec oldu ama evet aynı sorun vardı sebebi de alıcının kota sorunu. Ayrıca mail iletiliyor sorun yok
-
Mülakat tarihleri ile alakalı bir dedikodu yok mu, tarih belli olsaydı en azından yahu !