Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@kelime9345 yani herkese gitmesi gerekmiyor mu Allah Allah evet 26 son gözüküyor Mail'de
-
@kelime9345 hocam ben başkaca bir sınava başvurmadım. Sonucta bu güvenlik raporları ve arşiv kayıtları mit ve emniyetten alınıyor belki sizin bilgileriniz havuzsa oldugu icin başkaca kurumlara verdiyseniz Eger bulunuyor olabilir. Yarın yine de kesin arayın
-
@vurdugungololsun hakimlik hariç başka bir sınava basvurmadim orada da havuzda bilgi toplanıyor mu bilmem:) ben arayayim yarın en güzeli çok teşekkür ederim
-
@kelime9345 rica ederim bizi de bilgilendirirseniz sevinirim
-
@vurdugungololsun tabi ki
-
Gelen bir şey yok şuanlık
-
Şu form işini nasıl yapacağımızı anlamadım arkadaşlar biri yardimci olabilir mi?
-
Gönderilen excel dosyasında sıkıntı yaşayan oldu mu benden başka ? Başka bir kurumun aynı formatta formu var onu doldursam sıkıntı olur mu ki
-
Arkadaşlar form matbudur büyük ihtimalle isteyenler özelden yazsın mail şeklinde yollayabilirim.
Form konusuna gelince :
Arkadaşlar ben ilk olarak bilgisayarda formu büyük harflerle doldurup başvuru da kullandığım kendi telefonum ile çektiğim bir de fotograf koyacağım bilgisayarda doldurdugumuz icin imza onay kısmı ve formun en alt kısmındaki nufüs sureti onayının zaten doldurulması gerekmeyecek.
Ardından gelen ikinci Mail'de 2 . Aşamada dediği üzere formun bir çıktısını alıcam bu fotograf oldugu icin renkli cıktı almayı planlıyorum. ardından imzalayıp tekrar renkli tarama yaparak bitiriyoruz.
Cıktı alıp imzaladıgınız formunuzu da güzel bir dosya içerisinde sözlü mülakata kadar saklıyorsunuz .
Şimdi en önemli husus bence en altta yer alan nüfus süretinin onaylanması. Bunu bir Resmi makam yapmalı. Formu verdiğimiz rekabet kurumu yapacak. O kısma hic takılmayın.
ilgili yönetmenliği de okuyabilirsiniz. Pek bişe yok ama Arkadaşlar topluca benxer seyleri yaparsak hepsi doğru olur. Özellikle fotograf konusunda farklı bir uygulaması olan haber verirse sevinirim -
@vurdugungololsun fotoğraf için vesikaligimi camscanner diye bir uygulamadan çektim ve sanki tarayıcı ile taranmış gibi oldu:) öyle excel dosyasının üzerine sürükledim. Nüfus cüzdanını onaylayan kısmını biz doldurmayacak miyiz acaba?
-
@kelime9345 kimlik bilgilerini siz doldurun ama onayı ellemeyin ben galiba exele fotograf atamadım. Camscanner gayet yeterli bence başvuruda ben de kullandım
-
Forumu taradim ama kurumla ilgili bilgi paylasimi goremedim ne is yaptigi nasıl bi calisma ortami oldugu hakkinda detayli bilgisi olan var mi acaba?
-
-
Arkadaslar yarına kadar gondermemiz gereken belgeler gönderildi e mail ile . Mail gelmeyen varsa kurumu arasın
-
Selam herkese istenen belgelerde alt tarafta adli sicil belgesinin ıslak imzalı olanını da mülakatta yanımızda getirmemiz istenmiş..e devletten aldığımızda form imzalı olmayacak..Gelirken csavcılığınızdan alınacak ıslak imzalıyı mı getirin demek istemişler acaba anlayamadım
-
@arafta hocam Mail'i inceleyince virgülden sonra ile diye devam eden yine bir önceki Mail'de ilgili formun taranması ya da fotoğrafının falanca adrese gönderilmesi diye anlam karmaşası yaratan bir durumla karşı karsıyayız:) Mail'imiz yine deliloy deliloy destane. Bence orada ıslak imzalı olacağını kastettiği şey şudur hocam. Sadece güvenlik araştırma zımbırtısı ve bugün gönderilen form ıslak imzalı olmalı. Asli sicil kaydı icin geçerli degil zira Mail'leri atan arkadas kelimelerini secerken hepimizin yapacağı bir hatayı yaparak sadece son kelimeyle uyumuna bakıyor hatta gecen Mail'de sadece 26 aralıka kadar yazmıştı. Bu gören hukukçu durur mu atar Mail'ini aksam 23.30 da sen saat vermezsen süre geceye kadardır. Bugün tarihin yanına bir de mesai saati eklenmiş anlam karmaşaları bu hızla düzelmeye devam ederse 8. Mail'de hic Bir hata olmayacak neden bu kadar atarlısın derseniz. Gecen kurumu aradım bana mail anlama özürlü muamelesi yapıldı. altta kalmadım o ayrı
-
Ha bu arada istiyor olabilirler. Arayıp sorunuz:)
-
@vurdugungololsun Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Ha bu arada istiyor olabilirler. Arayıp sorunuz:)
Atarlı Cvp için tşkrler yani yukarda e devleti alternatiflerden sunup altta imzalı istemesi mantıksız dediğiniz gibi muhtemelen 2 formu kastetmişler sanırım..Aradım şimdi açmadılar teli gün içerisinde bilgi alabilirsem sizi de aydınlatırım bir azar da ben yerim belki kıt Türkçem yüzünden
-
@arafta Estağfirullah hocam ben de sizle aynı düşünüyorum. Ulaşırsanız beklemedeyiz hocam
-
Nacizane fikrim yarına kadar gönderilecek olan adli sicil kaydını e devletten alabiliriz ancak yanımızda ıslak imzalı olanı goturmeliyiz:) Zaman kısa diye kolaylik yapmışlar sanırım Vurdugungolsun hocama katılıyorum telefonun ucundakiler evlere senlik :cartwheel_tone2: