Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Hukuk branşı 12 ocak
Genel branş 13 ocak
Duyuruya rekabetin sitesinden bakabilirsiniz -
Kişi bası yarım saat ayırmışlar bence fazla hadi hayırlı ugurlu olsun
-
Gazamız mübarek olsun hadi bakalım..
-
REKABET UZMAN YARDIMCILIĞI SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ HAKKINDA
14.dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Sözlü Sınav tarihleri belli olmuştur- Hukuk Branşı Mülakatları 12 Ocak 2017 Perşembe günü 09:30 – 19:00 saatleri arasında,
- Genel Branşı Mülakatları 13 Ocak 2017 Cuma günü 09:30 -17:00 saatleri arasında Kurumumuzda yapılacaktır.
Adayların başvuru esnasında beyan ettikleri adreslere yazılı tebligat yapılacak olup, sınav saatlerine ilişkin detaylı bilgilendirme cep telefonlarına sms yoluyla yapılacaktır.
-
Arkadaşlar aps ile sınav saati ve yerini postalamışlar.
-
@vurdugungololsun Sağolun hocam:) bana gelen bir posta olmadı daha
-
@kelime9345 hocam sizde ankaradasınız gelir bugün en gec yarın saatiniz de 16.30 olur
-
@vurdugungololsun posta imza karsılığı mı verildi size yani evde olmazsak sorun olur mu acaba
-
@kelmuh imza karsılıgı aldım evde olursanız iyi olur hocam
-
@vurdugungololsun yarın gelir o zaman sizinki saat kaçta
-
@kelime9345 15.30 sıralamaya göre vermişler hocam herhalde
-
@kelime9345 hocam size posta geldi mi acaba bana hala gelmedide
-
@kelmuh geldi hocam bana dün sabah geldi eğer size yarın öğlene kadar gelmezse arayın derim kurumu
-
aksam saat 20.00 daguy etkınlıgı yaplaıcak lutfen katılın twıtterdaa sızden rıcam ılan ıcın ugrasalım
-
@kelime9345 sağolun hocam olmadı öyle yapıcam
-
Başvururken hakkınızda bilgi verebilecek kişiler olarak verdigimiz isimleri aramıslar galiba
-
@av.faruk Bir arkadas bana yazmayın aramıyorlar demişlerdi
-
Ben de pek önemsememis idim.Üniveriste ve liseden 2 arkadaşı yazmış idim, aramışlar onları
-
@av.faruk ordaki referansın pek bir anlamı yok zaten
-
Hukukçulara çok iktisat soruyorlar mı mülakatta ya ?