Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@mazlumaday bildiğim kadarıyla soruluyor hocam zaten iktisat çok önemli olmasa ayrı yazılı sınav yapmazlardi iktisat için ise bence makrodan çok mikroya ve özellikle piyasalara yogunlasin çünkü geçen sene mulakatta bunlar ağırlıklı çıkmış mülakata giren biri böyle demisti
-
Herkesin referansı aradılarmı yahu?benimkileri aramamışlar sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
-
@arafta valla benimkileri de arayan eden yok hocam yalnız değilsiniz
-
@kelime9345 sevindim:) ben genel grubundayim uygulama olarak mülakattan önce ariyorlarsa belki yarin ararlar..hayirlisi artik
-
Evrak olarak ne götürecek idik?
-
@av.faruk mailde aynen söle yaziyor hocam " Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırma formu ile Adli Sicil Kaydı ve Rekabet Uzman Yardımcısı Adayı Özgeçmiş Formunun ıslak imzalı nüshalarının sözlü sınava gelindiğinde kurum yetkilisine teslim edilmesi gerekmektedir."
-
Teşeklür ederim, eyvallah=)
-
Hukuktan giren arkadaşlara başarılar umarım çok iyi geçer mülakatlarınız..
-
Sanmıyorum ama basarılar
-
@vurdugungololsun girdinizmi siz ?kötümü geçti
-
@arafta hocam kötü denemez ama iyi de denemez. İç güveysinden hallice mülakattan önce estirip fırtınalar kopardığım rüyalarım o kadar gerçekçi degilmiş hayırlısı olsun
-
@arafta sizin nasıldı hocam
-
@vurdugungololsun ben yarın gircem bakalım biz ne yapcaz ne sordular hocam çok kasıyolarmı? Bir de ne kdr sürüyor ?
-
@arafta hocam güzel geçer insallah. Benim ilk mülakatımdı ve heyecanı yenmekte zorlandım. Siz de heyecan yapmayın onlar da bizim gibi insan sonucta. Sorular kişilere göre değişiklik arzediyor yani bir yoğunluk olarak rekabet soruluyor gibi geldi hocam
-
genel ya da hukuk grubu fark etmez acaba mülakatlar bittikten sonra burada nelerin sorulduğunu ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
-
@vurdugungololsun normalde bende çok soğukkanlı bi tipim ama nedense bu tür durumlarda benimde heyecanım tavan yapıyor ama komisyonda biliyorki karşısındaki insanların çoğu heycanlanabiliyor o yüzden buna çok takıldıklarını sanmıyorm bi şekilde doğru cvp verdikten sonra o mazur görülebilir bence:) umarım hakkımızı alırız
-
Komisyondakiler gayet güleryüzlüydü arkadaşlar Benim de ilk mülakat olduğundan heyecanlıydım ta ki içeri girene kadar, komisyondakiler güleryüzlü olduğu için beni de bir pozitiflik bastı hukukçulara rekabet hukuku sorulmus sanırım bi de sorular daha çok bilinmesi için değil de sabır sınamak için sorulmustu. Bunları dikkate alın ki moral motivasyon düşmesin mülakat anında
-
Arkadaşlar ben bgn girdimde mülakata @kelime9345 arkadaşın dediği gibi hiç güleryüzlü değillerdi valla acaba hukukla genel grubuna farklı komisyon yaptılar ki..bir de bana alan konularından çok az sordular geri kalan hep güncel konular hakkında misal siyasi sorunlar ekonomik sorunlar görüşlerimi sordular sizindemi böleydi Allah rızası için giren arkadaşlar Beni bu konuda aydınlatın ben kendim ilginç bi şekilde heyecan yapmadım rahattım ama bu rahatlık iyimi kötümü etkiler komisyonu bilemedim birde çok siyasi sorunca ikilemde kaldım olurmu olmazmı artık neyse hayırlısı artık kısmet
-
@arafta hocam aynen benimde öyleydi alan konularından daha az soru geldi hakkmızda hayırlısı
-
@kelmuh siz geneldemiydiniz?