Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@hgrotius İlanda yer alan kuralda bir değişiklik oldu sonradan baraj kaldırılarak onu kast ettim
-
@mazlumaday düzenleme lehe olduğu için uygulanacaktır
-
Arkadaslar mulakat sonuclari ne zaman aciklanir tahminen bir fikri olan var mı ?
-
@kelmuh bizi yukarı çıkaran bi abi vardı onun ne kadar bilgisi vardır bilmem ama 2 hafta sürer dedi güvenlik araştırması sonuçlandıktan sonra açıklarlar dedi ama biz göndereli oluyo baya formları bence mülakattan önce güv araştırması yapmışlardır..geçen yıl ne kdarda açıklanmış acaba bilen varmı?
-
@arafta Baktım simdi siteden 25 gün
-
@mazlumaday konuyu görünce heyecan yaptim aciklandi sandim sagol kardesim...
-
Arkadaşlar ses yok hiç. Bir gelişme duyan eden var mı?
-
@vurdugungololsun bize geçenlerde sivil polisler geldi güv soruşturması için ama rekabet içinmi bilmiyorum bir iki kurum daha var benim başvurduğum..her kurum için de ayrı ayrı gelmezler heralde..
-
..........
-
@15-Temmuz istanbul benim ama dedğim gibi başka kurumlarda var benm mülakatına girdiğim veya girmedğim hangisi önce talebi geçmiş bilmiyorum ..Rekabet kurumun aslında elinde güv soruşturma formları bayadır var mülakattan sonraya bıraktılar sanırım açıklamak için soruşturmaların bitmesini bekliyolardır..
-
@arafta Hocam tam olarak nasıl oluyor polis gelmesi olayı bilmeyenler icin bahseder misiniz ?
-
@mazlumaday eve girmeden kapıdan sordular kaç yıldır burda oturuyosunz dediler sonra tamam biz tutanağı tutuyoruz deyip gittiler bilgi vermiyolar hangi kurumdan talep geldiği ile ilgili..polisten polise de farkediyomuş ama bazıları eve hiç gelmeden komşulara bakkala falan soruyomuş sanırım nası bilirsinz gibilerinden bazısı sadece eve gelip soruyomuş bazısı ikisini de yapıyomuş galba..adres teyidi içindir büyük ihtimal herşey sistemde artık sadece komşuya sorarak güv soruşturması olmaz heralde komşumla aram kötüyse nolcak yani giremiycekmiyim çok saçma.
-
Mülakat sonuçlarının ne zaman aciklanacağı ile ilgili bir duyumu olan filan var mı arkadaşlar? Heyecan dorukta da
-
Arkadaşlar şimdi rekabet hayırlısıyla oldu üstüne hakimlikte oldu rekabetten Hakimliğe geçmekte sıkıntı olurmu yoksam geçememmi
-
@sezginci geçersiniz sorun teşkil etmez . Adli ise geçmemenizi öneririm ️
-
Merhaba herkese. Mülakat tarihinden itibaren bugün itibariyle 2 haftayı geçti. Ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir fikri olan var mı ? Ya da kurumla konuşup herhangi bir cevap alan?
-
Güvenlik soruşturması devam ediyormuş. Başka bilgi vermediler..
-
@gül ne zaman almıştınız bu bilgiyi ?
-
@arafta bugün
-
Geçen seneki gibi sürerse ayın 7-8 inden önce açıklanmaz gibi gözüküyor..