Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Rekabet kurumu hızlı kurumlardan güvenlik sorusturması biter bitmez açıklanır aylarca bekleyenler var halimize şükür yine de
-
O da doğru bir çsgb olsaydı niceydi haliimıızz
-
Gençlik ve spor bakanlığı vardı daha aralık ayında bes aydır bekliyoruz demişlerdi o ne oldu acaba
-
Rekor sanırım çsgb de mayıs 2016 da yaptığı yazılı sınav sonucunu geçenlerde açıklamış mülakatlarda mart 2017 deymiş mülakat sonuçları ne zaman açıklanır Allah bilir..Gerçekten bakanlık adının hakkını veriyor
-
@arafta hay maşallah ya. İnsan askere gider, evlenir, çoluk çocuğa karışır
-
Arkadaşlar arayan bilgi alan olursa bizimle de paylasirsa seviniriz:)
-
Kurumdan hala ses seda yok umarım bu hafta aciklarlar. Görevli 15 gün demişti ama bugun 25. Gün
-
@kelime9345 bu hafta gelir artık hocam ben cok inanıyorum:)
-
@vurdugungololsun inşallah hocam
-
Bende perşembe ya da cuma hissediyorum direk gün içime doğuyor Bu kadar heyecanla beklememize değer inşallah eleme yapmadan alsınlar hepimizi kotalarda dolmamış zaten
-
Konuştuğum bir personel geçen seneye göre uzun sürer demişti.E geçen sene 25 olduğuna göre bu sene 35'i falan görür heralde
-
geçtigimiz cuma günü emniyetten gelmişler komşuya falan sormuşlar beni. yakındır inşallah gençler!
-
@av.faruk başka girdiğiniz sınav var mıydı hocam ?
-
Hakimlik var rekabetten başka, ama onun daha mğlakatlara daha var arkadaşım.
-
@av.faruk Anladım hocam o zaman rekabetle ilgilidir teşekkürler
-
Inşallah hayırlısıya bu hafta açıklanır umarım
-
Baktim gecen seneki forumdan yazılı sınav sonuçları 11 kasim 2015 de aciklanmis. 8 aralık 2015 de mülakat yapılmış ve 24 aralık 2015 de sonuçlar açıklanmış. Yani arada 15 gün var. Ben de bu hafta bekliyorum artık
-
Arkadaşlar bence biraz bastırma zamanı geldi.Yarın hepimiz kurumu ararsak belki olası bir cuma açıklama planını sağlamlaştırmış oluruz.
-
Siteye girelimiyor yoksa geliyor mu
-
Site arada oluyor böyle. Ama tabi umudu kaybetmemek lazım Kurumu arayan oldu mu bugün?