Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@mazlumaday bir taşta iki kuş vurmuş olurlar Ben bakkala sormuştum bi kaç hafta önce sivil polisler beni bugün sordumu dedim yok dedi peki daha önceki günler dedm yok dedi..hiçbir açıklama yapmadan sessizce çıktım adamın kafasında deli sorular Siz benim gibi yapmayın tabi
-
Bugün polisler yine gelmiş beni sormuşlar..Sizi soruşturmak yerine bize paso geliyolar galba haber yokmu gelen giden ?
-
@arafta bakkala gidiyorum beni sormaya gelen oldu mu diye dayanamaycağım
-
yok arkadaslar soran maalesef
-
İnşallah bu hafta açıklarlar bu belirsizlik çok fenaymış gerçekten..Gerçi 2-3 aydır mülakat sonucu bekleyenler varken bu kadar sabırsızlanmamız doğrumu bilemedim..
-
Eğer polisler sormaya geliyorsa en geç 2 hafta içinde listeler belli olacaktır. Müsterih olun, based on a true story
-
Bana geleli cuma günü tam iki hafta olacak Önemli olan herkese ulaşabilmeleri ve raporu göndermeleri hemencecik=)
-
Forumdan okuduğum kadarıyla yanlış anlamadıysam 2 kişi dışında kimseyi soruşturmaya polis gitmemiş ya da en azından haberleri yok. Bu durumda 2 hafta hangi tarihten başlayacak meçhul
-
@abcd1234 hocam peki size polis geldi mi ?
-
@kelmuh hayır gelmedi. Benim bilgim dahilinde değil en azından
-
İkamet falan farkedermi acaba benim istanbul...Daha önce bi forumda istda polislerin bu soruşturmalarda diğer illere göre daha hızlı sonuçlandırdıklarını okumuştum..Ayrıca ben soruşturmayı olumlu olumsuz listenin tamamına yapacaklarını düşünüyorm zaten sayı az o yüzden polis gelmedi diye moral bozmamak polis geldi diye olumlu sonuçlandı diye düşünüp sevinmemek lazım
-
Aynen geldi diye sevinmemek lazım, cevap verdiler mi, ne cevap verdiler o önemli, dolayısıyla temennimiz herkes için hayırlısı ile kısa zamanda açıklanması.
-
Şu 30 adamı bana verseler 1 günde soruştururum. Kim güvenilir kim degil bulurum ya ne soruşturma imiş birader
-
@vurdugungololsun evet valla haklısınız hocam . Umarım bu kadar beklediğimize değer
-
Haftaya kesin gelir diyebilir miyiz acaba vallahi sıkıldık
-
Hic bir şey diyemeyiz hocam ya bu geçtiğimiz haftayı da kesin gözüyle bekledim gelmedi
-
Sevgili rekabet gözümüz yollarda kaldı bil istedim
-
Ben birazdan kurumu arayıp ne zaman açıklanacaktan ziyade adaylar olarak üzüldük bu kadar geç kalmasına lütfen personel daireye bildirin diyeceğim.Belki bunu okuyan 2-3 kişi daha yaparsa birinin kulağına gider
-
@mazlumaday arayip hangi birime baglanmamiz gerekiyor acaba ?
-
@kelime9345 Ben ikidir uzman yardımcılığı sınavı için arıyorum diyorum bağladıkları numara çalıyor sonra kapanıyor.Daha önceden arayan varsa yardımcı olsa bize iyi olur