Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@mazlumaday ben de aradım ve baglanilan dahili açmadı telefonu
-
Hazine ne kadar hızlı açıkladı öyle olması gereken o mu gerçi hazinesi arkadaslardan güvenlik sorusturması formu başvuru esnasında alınmadı mı acaba. Sonuç açıklamasının sonunda getirilecek belgelerde güvenlik sorusturması formu da yazılmış bir bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@vurdugungololsun ya evet onların mülakatı yanlış hatirlamiyorsam rekabet ten sonraydi. Çok hızlı açıkladılar gerçekten. Bu arada hem rekabetin mülakat listesinde olup hem de hazineyi kazanan bir kişi var
-
@kelime9345 bir yedek bir de kazanan var hocam hayırlı ugurlu olsun arkadaşlara
-
@vurdugungololsun evet hocam hayırlı olsun onlara darısı başımıza
-
@kelime9345 Amin hocam Amin
-
Soruşturma süresi max ne kadar ? Bari öyle hesaplayalım
-
Kurumdan bilgi alamıyorsak kurumda çalışan arkadaşlardan rica etsek bize yardımcı olmazlarmı acaba adminlerden biri burda çalışıyodu sanki Şuraya etiketde bırakayım da işimi sağlama alayım belki gözünden kaçar @aliveli
-
@arafta kuruma dönünce hemmen düşcem peşine yani cuma günü
-
Ben de Ankara'da değilim dönünce biraz boy vermeye baslamak lazım, unuttular herhalde
-
Seviyorum bu siteyi ve adminleri
-
@vurdugungololsun ben mülakatın nası geçtiğni bile unuttum..Geçen dedim kendi kendime ne sormuşlardı ya bunlar bana
-
Hazine düzenleme olması sebebiyle hızlı açıkladı ama dikkat ederseniz istediği belgeler arasında rekabetin mülakatına girenlerin önceden teslim ettiği soruşturma formu var.
Yani onlar soruşturma sürecine şimdi girecek.
Rekabet ise böyle bir sınır olmadığı icin her şey halledildikten sonra açıklayıp kısa sürede iş başı yaptırır.
Emniyetin soruşturmaları iki ay gibi bir sürede tamamladığı olabiliyormuş bu sene.Yani maalesef mart başını bulabilir açıklanması. -
@arafta hepimiz unuttuk hocam hepimiz 40ı cıktı zaten mülakatın
-
@zizek soruma cevap olmuş oldu hocam. O zaman hazinenin yaptığı hak edenler arasından güveniliri bulmak, rekabetin yaptığı da güvenilirler arasından hak edeni bulmak
-
@aliveli cuma gunu konuyla ilgilenecegim demenizden ve ayrica sonucun ne zaman aciklanacagina dair merakimi bastiramadigimdan mutevellit soruyorum; herhangi bir bilgi alabildiniz mi?
-
@abcd1234 alcam inş
-
Arkadaslar ben de sordum bakkala beni de soran yok
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması süreci henüz sonlanmamış. Konuya ilişkin kurumun elinde olan birşey yok malesef
-
Bu soruşturmayı mit mi, emniyet istihbarat mı yapıyor acaba? Bulundugumuz yerlere sorup sıkıştırsak mı:D