Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@kelime9345 sonunda elle tutulur bir bilgiye ulastik. Tesekkurler..
-
@kelime9345 hocam eline sağlık ya
-
@kelime9345 Bu sizce bütün soruşturma için mi söylendi yoksa sizin konuştuğunuz il bazında mı ?
-
@zizek ben Ankara İl Emniyet Müdürlüğü nü aradım ve Rekabet Kurumu soruşturması hangi aşamada dedim. Yani bir il bazında sormadım. Tüm belgelerle birlikte 1 hafta 10 gün içinde kuruma gider dedi görevli beyfendi.
-
Haftaya BTK'nın mülakatı var. Rekabet uzmanlıgı ile BTK bilişim uzmanlıgı arasında hangisi tercih edilir sizce, fikriniz nedir arkadaşlar ?
-
@kelime9345 Ben açıkçası biraz umudumu kaybetmiş durumdayım. Emniyet müdürlüğünün sorunuza cevabı geçiştirme amaçlı da söylenmiş olabilir gibi gelmeye başladı... Umarım öyle değildir tabi.
-
@av.faruk aralarında pek bir fark yok hocam
-
@abcd1234 ya inanin ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum:/ bazen Emniyet i tekrar aramak geliyor içimden ama yine aynı şeyleri der de umudumu çalar diye aramiyorum
-
@kelime9345 tekrar aramak da bir çözüm değil zaten. beklemekten başka şansımız yok . umutsuzluğumu paylaşmak istedim anca bu forum anlar diye
-
@abcd1234 iyi yapmışsınız hocam üzüntüler paylaştıkça azalır
-
Gönlümden cuma geçiyor. Olumlu sonuçlanırsa ne zaman başlatırlar arkadaşlar ?
-
Sonuç açıklanırsa başlatmak için fazla beklemezler.
-
yeter artık ya açıklayında önümüze bakalım
-
@aliveli Yani tahmini ne kadar hocam hiç bilmiyorum bu işleri ?
-
@zizek 2 haftayı geçmez bence.
-
-
Arkadaslar duyumu olan yok mu hiç
-
Kurumu aradım az önce ve aynı cevabı verdiler " Güvenlik soruşturması devam ediyor " dediler
-
Arkadaşlar gümrük ve ticaret bakanı kendi alımları için TRT'de güvenlik sorusturmasının sürdüğünü ve referandum sonrası mülakat sonuçlarının açıklanacağını söylemiş. Rekabet kurumuda bakanlığa bağlı oldugu için aynı ihtimal bizim için de söz konusu olabilir mi acaba ?
-
@kelmuh bu konuda pek ilgisi yok aslında, kurum kendi sürecini yürütüyor