Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@kelime9345 hocam siz elinizden geleni yaptiniz bir de biz sansimizi deneyelim
-
@kelmuh çok iyisiniz hocam teşekkür ederim; )
-
............
-
İstanbul emniyeti bilgi vermiyor arkadaşlar kurumla görüşün diyor lafı ağzıma tıktı telefondaki adam...Telefonu bağlayan kişi çok ciddi bir yoğunluk olduğunu söledi..
-
Gözümüzün önünden bir hafta daha geçip gitti
-
Aradım kurumu telefonumu açmadılar cok da ısrarcı olmadım ama totem yaptım kpssye başvurmadım. Yakında gelir inşallah
-
@vurdugungololsun hocam risk almissiniz helal olsun umarım olacak Rekabet Kurumu kurum bence biliyor ne sorulacagini ondan açmıyor
-
@kelime9345 büyük risk hocam insallah sizin de. Galiba kaldı hocam bu sonuçlar. Yarın çıkıp almıyoruz derler belki de kim bilir
-
@vurdugungololsun amin hocam ben risk almadım başvuru yaptım kpss ye bence de bizi unuttular hocam, yeni ilana bile çıkabilirler yani onu bile bekliyorum
-
Güvenlik soruşturması çok yavaş ilerliyor arkadaşlar, kazananların GV'sinin yarı yarıya tamamlandığı yönünde duyum aldık. Oldukça titiz davranılıyor, kısa süre içinde açıklanmaz diye düşünüyoruz, hakkınızda hayırlısı olsun. Referandum sonrası tekrar soruşturmakta fayda var.
-
@Antimülakat Duyum kurum kaynaklı mı yoksa emniyetten mi ?
-
@zizek direk kurum içerisinden hocam.
-
bu baslıkta o meshur 13 kişi mi var şimdi yav kalmış 13 kişi mülakata al hepsini işte zaten ilan 20 kişilik değil miydi ?
-
@davetsiz Hukukçuları neden salladınız hocam
-
@zizek aa pardon unutuyoruz sizi daha alışamadık kusura bakmayın
-
Arkadaşlar başkaca kurumda yetkili bir ağızdan mülakatlar neden acıklanmıyor cevabı aldım bütün mülakatlar icin doğru mu degil mi bilmiyorum ama zaman gösterecek. Kurumun hakimlik sınavını bekleyeceğini söyledi. Ben yok artık dedim ama rekabet de onu bekleyecektir dedi. çoğu listede hukukçular Yüzde 70-80 civarında hakimliği gecmiş sanırım liste oluşturmak zorlaşıyor seklinde bişeyler söyledi. Geriye dönüp arkadaşımızın "liste az çok belli güvenlik sor. raporu bekliyoruz" cevabı aldığını düşününce de hakimlik sınavının beklenmesi ihtimali gözümde artıyor. ( yarın falan insallah açıklanır da bozulurum)
-
Dayanak noktası: Eger simdi rastgele alırsam. 3-4 ay sonra hakimliğe giderlerse tekrar ilana mı çıkayım diyor.
-
@vurdugungololsun tekrar ilana çıkacak zaten hocam
-
@aliveli Ahaha hocam yani süre olarak denk geliyordur, çıkacaktır da eleman temini yapmadan daha büyük açıkla cıkar herhalde
-
Hakimlik sınavı 1 aya falan açıklanacak olsa belki derim de o kadar kişinin sonuçlarının açıklanması haziran sonuna hatta temmuza başına da sarkabilir.