Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@arafta bence komisyon aynıdır ama bana hobilerim ile ilgili şeyler sordular arada espri ortamı oldu kendi aralarında esprilestiler vs bi de hocam ben de biraz abarttim dün morali bozulmasin kimsenin diye
-
@kelime9345 eyvallah espri ortamını ben yaptım bi iki yerde umarım ters tepmez hayırlısı artık
-
Arkadaşlar ben yaptım gülmediler bence daha büyük sorun bir de bana dendi ki kendine bir soru sor ve neden sorduğunu cevapla denildi ama sakın soruyu cevaplama dediler
-
@vurdugungololsun benimkine de yalandan güldüler böle dudak arasından üzülme Bu soruya ne cvp verdin çok merak ettim
-
Son verilen banka kararı ve zarara uğrayan şahısların zararlarının tazminine ilişkin bir soru sordum. cevaplamıycam ya kafa rahat bol keseden soruyorum sonra neden sorduğuma gelirsek dedim ve : Suan rekabet kurumu mülakatındayım rekabet hukuku ile ilgili güncel bir soru sordum ve sizin gözünüze girmeye calıstım dedim burada bir gülümseme oldu ama kahkaha atmadılar
-
@vurdugungololsun ben olsam alırım seni kuruma Vurduğun gol olmuş iyi cevaplamışsın
-
@vurdugungololsun valla harika bir soru olmus ben olsam ben de alırdım sizi
-
@vurdugungololsun boşa üzülüyosun sen heyecanlandım diye en azından senin heyacn mazur görülür benm rahatlığım ve esprilerimle kendi ayağıma sıkmam
-
@arafta evet hocam genelden girdim bende bugun
-
@kelime9345 @arafta tesekkğrler hocam benim de en beğendiğim kısımdı ama genele bakınca o kadar da güzel degildi yani. Ben de sizleri alırdım bu forumu komple alırım ben
-
@kelmuh sizin nasıl geçti ben bi iki soruda daha cvplarken hata yaptığımı farkettim ama kelimeler ağzımdan süzülüyordu engel olamıyordum Malesef artık çok geçti @vurdugungololsun Eyvallah gönlün güzel
-
@arafta benim orta halli diyebilirim Alan sorularına cevap verdiğimi düşünüyorum ama aynı seyi diğer sorularda gösteremedim sanırsam Biraz da heycan vardı tabi bide komisyon dediğiniz gibi hiç guleryuzlu değildi hocam
-
@kelmuh aynen bir de bende ortadaki sandalye boştu komisyon başkanı genelde oturur oraya..adam yoktu iyimi oldu kötümü oldu bilemedim
-
@arafta hocam iyi olmuş bence Bende de onun solundaki komisyon üyesi yoktu mesela
-
Bir ara burada acaba hukuktan 9 kişiden fazla alınabilir mi ihtiyaçtan dolayı denilmişti.Var mı düşüncesi olan
-
@mazlumaday imkansız hocam
-
@hgrotius Sanırım aynı kadroya atama yapılıyor.Genel kadroda en iyi ihtimalle açılan kontenjandan 10 kişi az alım olacak.Hukuki bir engel var mı ? Ben sanırım sözleşmeli alım yapan bir kaç kurumda görmüştüm böyle kadro kaydırma
-
@mazlumaday hocam alım ilanına uyulmamış olur bu durumda bu işlem iptal edilir çünkü açıkça koyduğun şarta uymamışsın , kurumda böyle bir işlem tesis etmez
-
@hgrotius Bu mantıkla hakimlik sınavı da iptal edilebilir aslında şaka bir yana zor bir ihtimal zaten bir nabız yoklayayım dedim
-
@mazlumaday hakimlikte böyle birşey olmuş mu ?