Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Cuma - Pazartesi aralıgında açıklanacağı söylendi arkadaşlar.
-
@av.faruk cuma pazartesi aralığı derken hafta sonu da mı dahil. bir de çan olacağı doğru mu yani bilgiyi kurumdan mı aldınız?
-
çok cahilane bir soru olacak ama mülakata kalanların ismi kurum sitesinde açıklanıyorsa diğer kişiler puanlarını nasıl öğreniyorlar acaba
-
@hukuk bilgi edinme başvurusuyla
-
@hukuk ben mülakatım sonucum olumsuz sonuçlanınca bilgi edinmeden sınav ve mülakat notumu öğrenmiştim. güzel açıklamalı bir cevap verdiler saolsunlar. yani mülakat sonrasında öğrendim sınav notumu. sınavı yüzde 60'ı mülakatın da yüzde 40'ını ortaladıkları için sınav ile mülakat arasında not öğrenebileceğimizi sanmıyorum.
-
@JanTinbergen öğrenebilirsiniz
-
@aliveli ben daha önce mülakat tarihi belirsiz süre uzayan bir kurumun yazılı sınav sonucu için bilgi edinmeye yazı yazmış idim. tamamlanmamış bir sınav süreci nedeniyle yazılı sınav sonucumun açıklanamayacağına dair bir cevap gelmişti. ona istinaden dedim. kurumdan kuruma fark olabilir tabi.
-
@Econumist gelen beyana göre hafta sonu da olabilir diye anlamış idim ben. Biz haftaya açıklanacak diye düşünelim, erken olursa sürpriz olsun
-
Arkadaşlar kurumla iletişime geçen oldu mu ? O gün bugün mü
-
@vurdugungololsun hocam perşembeden erken olmaz
-
@aliveli sınav sonuçları kuruma geldi mi
-
@JanTinbergen sanmam
-
@aliveli perşembe falan gün verince ben de geldi herhalde dedim
-
@JanTinbergen iyimser bir tahmin sadece
-
@aliveli eyvallah hocam beklentiye giriyor insan
-
Bu ileti silindi! -
Niye geçen seneye gore gecikti böyle
-
@mazlumaday çünkü ben girdimne zaman bi sınava girsem hep o sene daha geç açıklanır
-
Bugün açıklanır diye bekliyordum
-
@aliveli Perşembeden önce olmaz derken? Yani bir duyum mu aldınız arayıp sordunuz mu? Ben de kurumun çok yetkili ağızlarından Salı en geç Çarşamba açıklanır bilgisini almıştım ama?