Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@Econumist demin sordum sonuçlar kuruma gelmedi dediler
-
@aliveli Eyv. hocam sağolasın
-
Gümrük teftis de açıklandı, sıra sende Rekabet bekliyoruz:D
-
Bazı derslerde başarı düşük oldugundan, istenilen sayı saglanamamış muhtemel, bir iki dersten çan benzeri uygulama yapılacak imis ondan bekliyormus galiba, (kesin bilgi degil)
-
@av.faruk insallah işletmeden yaparlar eğer oyle birşey varsa
-
Hukukçu uzman alımında gecen sene hangi alanda çan yapılmıştı? İngilizce mi yoksa alan mı ?
-
@vurdugungololsun alan
-
Aslında çoğu kişi sınava girmemişti.Salonlar bostu. Neden bu kadar uzun sürdü açıklanması anlayamadım, heyecanla bekliyorum umarım bugün aciklanir :cartwheel_tone3:
-
geçen sene iki aylık süreçte 3-4 tane üst kurul aynı anda ilana çıktığından katılım ve başarı bu seneye göre daha azdı. insanlar farklı noktalara odaklanmıştı ve işletme eleyici olmuştu bu yüzden. bu sene ise emsal sınav olmadığından daha yoğun katılım oldu bence. 60 kişilik amfide sadece 6 kişi yoktu bizde. bir de sınav soruları çok daha kolay ve yoruma açık olduğundan açıklanma süresi uzamıştır diye düşünüyorum. Ayrıca geçen sene 10 bu sene 13 sorunun cevaplanması istendi. katılım da 500'den 660'a çıkınca biraz uzaması doğal.
-
@JanTinbergen evet bu açıdan bakınca haklısınız bize beklemek düştü yine
-
@JanTinbergen Aynen katılıyorum haklısınız, ilk kez girdim rekabet kurumunun sınavına kıyaslayamam diger sınavlara göre ama 60 kişilik amfide girmeyen 2-3 kişi idi girdigim amfide (hukuk uzman yardımcılıgı )
-
geçen yıl öyp ile aynı gündü o yüzden girmeyen çoktu
-
@av.faruk arkadaşlar ben de amfide girdim saydım 15 kişi falan yoktu.
-
Bu ileti silindi! -
Yarın büyük bir ihtimal açıklanacak sınav sonuçları. (Kesine yakın bilgi.)
-
Hadi bakalım insallah
-
Hay ağzın bal yesin kardeş
-
@aliveli kardeşimiz bu bilgiyi teyitleyebilir mi
-
@ekon hocam yetiştirebilirler mi bilemiyorum bana perşembe denmişti bende en erken perşembe dedim nolur nolmaz diye ama beklentiyi düşük tutup az üzülmek mantıklı bence gelirse de süpriz olur
-
@aliveli hocam çok haklısınız ben birinci ağızdan duydum kesin bilgi diyecektim ama idarenin işlerini biliyorsunuz ters köşe yapabilir o yüzden bir şey söyleyemiyorum.