Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@sezginci hocam bende girdim , hukuk alanında hukuk için çan yapıldı ing işini bilmiyorum
-
@aliveli arkadas Gecen sene girdide ingilizcesi yoktu ingilizce icin çan yapildi demisti.
-
@sezginci hukuktan çan yapıldığı doğrudur hatta 28 kişinin mülakata kalması gerekirken 25 kişi mülakata kalmıştı.
-
@sezginci Kazanabildi mi hocam arkadaşınız ?
-
@mazlumaday aynen ben de merak ettim, yok yani benim de ingilizce yok denecek kadar az
-
@paradoks aynen kazandi.gecen sene Bu sekilde soylemisti.
-
Ancak Bu sene iktisattan ayrica(gecen sene hukuk iktisat beraberdi)100 puanlik Soru sorduklari icin iktisattan baraji gecmek gerekecek .
-
Bu ileti silindi! -
Ben de İngilizcesi pek iyi olmayanlardan kazanan duydum.Kurumun "alandaki bütün kaynaklar İngilizcedir" tavrı fasa fiso demek ki.Canları istediği gibi alıyorlar
-
@mazlumaday kurumun çalışma alanındaki tüm kaynaklar ingilizcedir , doğru duymuşsun bu konuda hassas davranılmıyor
-
Adımdan anlayacağınız gibi ben de hukuk kısmından girenlerdenim. Benim de ingilizcem pek iyi değil hatta sınava girmemeyi düşündüm ancak başvurup da listeye giremeyen insanların vebalini almak istemedim . Velhasıl sınava girdim hukuk kısmım güzeldi iktisadı da tam olarak bilmiyor olmama rağmen yorumlayıcı soruları seçip cevaplamaya çalıştım ve malumunuz ingilizce sınavımın nasıl geçtiğini bilmiyorum o yüzden kendimden pek emin olamadığım için takip içerisindeyim burayı acaba baktılar ki alanları çok iyi yaptık bizlerin de bir şansı olur mu diye kendime hep bi umut arıyorum burda
-
@aliveli Demeye çalıştığım şey alımlarda o kıstasın çok da umursanmaması.Yoksa İngilizce kaynaktan yararlanilmiyor demiyorum
-
@mazlumaday hocam Faso fiso olan İngilizcenin kurumdaki gerekliliği degil. rekabet hukuku İle ilgilenen bir büroda çalıştım. İngilizce olmadan adım atmak cok zor. Ama klasik Türkiye'den bahsediyoruz. yoksa ben hic İngilizce bilmeden girdim demek marifet degil. Büyük bir Türkiye hatası
-
Haftaya açıklanır mı arkadaşlar
-
@falcon büyük ihtimal açıklanır, sonraki haftaya sarkmaz diye düşünüyorum (umut ediyorum)
-
Bu hafta açıklanır inşaallah. Günde 5 vakit asym sitesini kontrol etme vakti geldi
-
@Çekonomist kurumun kendi sitesinde açıklanmıştı geçen yıl
-
@aliveli iyi o zaman sürekli aday bilgi sistemine giriş yapmayız
-
arkadaşlar siz asym ye şifrenizle girebiliyor musunuz?Ben giremiyorum da problem bende mi ?
-
@hukuk giriyorum bende sıkıntı yok