Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@aliveli tek ümidimiz o Hukuk ve İngilizce kısmını baya iyi yaptım diye düşünüyorum Ama nasip tabi ümitlenmek istemiyorum şimdiden
-
@kelime9345 zor soracaklar diye hukuka çalışmıştım fakat sorular cok kolaydı. iktisat için 250 sayfalık bir slayt 2 saatte okudum. tüm soruları yaptım. ingilizce orta halli geçti. Ama hukuk büyük sıkıntı oldu Eğer tek tek 65 şartı ararlarsa sorun yasayabilirim. Ama iktisat ve hukuk belirli yüzdeleri alınıp 65 olursa güzel olur.
-
@aliveli hocam iktisattan bırakmazlar şeklinde temenni etmişsiniz ama adamlar üşenmeyip 100 puan iktisat sormuslar. onu da değerlendirmeye alırlar herhalde
-
@vurdugungololsun bakalım
-
kızlar çantaları ile girdi sınava; benimse bir paket sakızımı içeri almadılar.
-
@vurdugungololsun ben de hukukta zorlandım 3 soru kolay olanları seçtim diğer 2 soru biraz sallamasyon oldu sonuçları merakla bekliyorum iktisat çalışan biri için kolaydi sanki:)
-
@vurdugungololsun hocam hangi iktisat notu o ? Link varsa atabilir misiniz ? Birdahaki sinavlara ondan bakaim bari
-
hukukçular için sınavda İktisat ve hukuk çok iyiydi benim ancak İngilizcem yok. Geçen sene ingilizceyi ötelemişler ancak iktisatı önemsiyorlarmış HAK EDEN KAZANSIN.
-
@kelime9345 aynen 3 soruyu kolay dedm yaptım :)2 tane alalı bulalı iktisat gercekten kolaydı ya
-
Bilene kolaydı hepsi Bilmeyen kolluk kuvvetini bile açıklayamamış sınav çıkılı duydum
-
@habeascorpus hukukta ben bu sorunu yasadım kolluk sorusunda belki beni duymussundur. basit sorulara sistematik cevaplar veremiyorum
-
@aliveli sinav gecen yil ne kadar surede aciklanmisti acaba? Siz gecen sene sinava girmissiniz anladigim kadariyla..tesekkurler
-
@rekabet.. 2 - hafta diye hatırlıyorum ama mülakat sonuçları acaip uzun beklenmişti
-
@aliveli Tekrar teşekkür ederim.
-
geçen sene 25 ekim 2015'te yazılı sınav yapılmış, 5-6 aralık 2015 tarihinde mülakatlar yapılmış, yaklaşık aynı hızda giderse 15 aralık gibi açıklanır, ocak ilk haftası mülakatlar olur, ocak sonu şubat başı açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
geçen sene İngilizcenin biraz ötelendiğini söylemişsiniz ilanda tam belirtildiği gibi bir değerlendirme olmuyor mu ?ilk defa girdim ben de sınava bu yüzden nasıl bir değerlendirme olacağını anlamaya çalışıyorum
-
@hukuk bence ilanda belirttikleri gibi alandan 65 ingilizceden 65 olayını zaten bir çok aday saglayacak. Geriye kalan 5-10 kişi için bir öteleme olabilir. ingilizce feda edilebilir gibi duruyor
-
İlan metninde alan bilgisi derslerinin ( hukuk ve iktisat ) her birinden 65 alma şartı var, inglizcede baraj yok, ama genel ortalamada 70 barajı var, şahsen ben öyle anladım ilandan. Yani hukuk ve iktisattan 90- 90 alıp ingilizceden 30 alındığında istenilen asgari 70 puan sağlanabiliyor.
-
@av.faruk aynen hukuk ve iktisattan asgari 65 almak gerekiyor. Daha sonra üçünün ortalaması alınıyor ve 70 i geçmen gerekiyor. Bu anlamda geçen sene hukukçulardan 70 i geçen az olmuş ve kurumda çan oluşturarak ingilizceyi ötelemişler.yani iktisattan 65 geçilmediği müddetçe baraj geçilmez.ancak ingilizce tolere ediliyor.geçen sene arkadaşım girdi ordan biliyorum
-
@sezginci geçen sene 28 kişilik mülakat listesi tam olarak doldurulamamış zaten 25 kişi çağırmışlar çan olmasına rağmen. Sorular geçen sene nasıldı bilemiyorum, bu sene kolay gibi idi içeriğini doldurabildik mi istenilen gibi orası muamma elbet, hukuk iktisattan yaptık bir şeyler ama ingilizcem zayıf idi. Bekleyip göreceğiz, hayırlısı herkes için.