Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@rekabet.. Ağırlıklar yazıyor mu ?
-
Geçen seneye göre bariz kolaydı sınav. Geçen sene az soru vardı ve bu bilgi ölçümünü zorlaştırıyordu. Bu sene daha adildi sınav. Gelmeyenler ve ingilizceden olumsuz etkilenenler bence sıralamayı etkileyecektir. Çünkü cevaplanması istenen 13 sorudan 10 tanesini hemen hemen herkes yapmıştır. Her dersten o cins tek sorular kazananı belirleyen diğer unsur olacaktır bence.
-
Esnaf tacir sözleşme sorusunda 17 yaşında olan Rekabet yasağı sözleşmesi yapamaz çünkü sınırlı ehliyetsizdir, cezai şart vs. Zaten sözleşme geçersiz olduğu için yoktur dedim. Yanlış mı düşündüm acaba? Bir yerde şunu satamaz demek rekabet yasağı sözleşmesi demek değil midir?
İşletme sorularından bol puan vermezlerse hepimiz göçeriz. Stratejik işbirliği sorusunu ve vizyon misyon nedir rekabetin vizyonu misyonu nedir sorularini herkes seçmis ve sallamıştır benim gibi... Zaten işletmeye herkes 25 puanla başlasın diye mikro sorusu koymuşlardı. Pazarlama sorusuna da pazarlama ile ilgili okuduğum farklı kavramları karıştırıp saçmaladım. Benim gibi gsyih hesaplamasını unutup karıştıran biri mülakata kalamasa da olur. Müstehak bana...
-
Bu ileti silindi! -
Önemli bir soru
Sınavda birinci aday yüze tamamlanacak mı?
Aday alanda 65 i geçemedi ama İngilizcede gecti ve 70 şartını sağladı. Ya da tam tersi. Bu durumda kontenjan sağlanmadı hangi aday sınava çağırılacak İngilizce mi esas alınacak alan mı -
Kafamızda deli sorular Benim mesela İngilizce testi çok iyi geçti onun puanıyla iktisatı telafi edebilecek miyim
-
@habeascorpus benimde iktisattan ingilizceye aktaralım
-
Gecmis olsun. Iktisat kolay hukuk zor gibi duruyor disaridan bakinca
-
@odtüsbky hocam ayni seyi dusundum fakat ehliyet icin gereken şartları sagladigi varsayimi altinda dahi diye devam ettim cevaba, bende sürede sikinti yaşadım, işletmede baraj geçerim ben yaptim diyen varsa soylesin lütfen hic umitlenmiyelim bence zor bir sinav değildi, iktisatta ki soru 3. Derece fiyat farklilastirmasi sorusuydu dimi?Şeklini ciziyim derken sivadim oralarda guzelce:)
-
Anlaşılan sınava baya kişi girmemiş. Mücbir bir sebep olmadıkça insan neden başvurduğu sınava girmez ki? Yoksa 'x sınavına başvurdum, listeye girdim ama sınava girmeyi düşünmüyorum.' gibi bir ego tatmini mi gerçekleştiriliyor?
-
Hukukçu arkadaşlar sınav nasıldı ? İktisat sorularını cevapladınız mı?
Bir de genel olarak iktisat ve ingilizce mi belirleyici olur acaba hukuk sınavında -
@kelime9345 ben iktisati cevaplayamadim bence iktisat belirleyici olur .siz yapabildiniz mi?
-
@ozo88 ben yaptım iktisati. Forumda bir arkadas sağolsun iktisat çıkacağını ve çalışırsam iyi olacağını söylemişti:cartwheel_tone3:
Hakkımızda hayırlısı hocam. Sınavdan sonra konuştuğum arkadaşlarım da iktisat kısmını boş birakmislardi, kurum bunu görüp ingilizce ve hukuk kısmına göre bir değerlendirme yapar umarım sizler icin -
@kelime9345 hayirlisi hocam ben de burada iktisat 20 puan getiriyor diye okuduğum icin calismadim.hak eden kazansin siz calismissiniz
-
arkadaşlar geçen yıl ki sınav da iktisat sadece 20 puandı ve sınav ilanı yine aynı şekildeydi ama bu sene soru stili ve sınav sistemi çok değişmiş belli ki
-
@aliveli yok.hocam ilanda her alandan 65 diye belirtmisti hatta o yuzden buraya yazmistim her alan diye mi diye.olsun sağlık olsun.kismetten otesi yok
-
@ozo88 biliyorum geçen senede her alan yazıyodu ama sınav bahsettiğim şekildeydi
-
@ozo88 ha eğer hukuk kısmını yaptıysanız kimse sizi iktisattan bırakmaz sanmıyorum
-
@aliveli tamam o zaman hocam
-
@aliveli insallah hocam