Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@aliveli teşekkürler ben diğer klasik sınavlar gibi sanıyordum. Çıkmış soruları da çok inceleme fırsatım olmadı.
-
@aliveli yalnız ilanda ayrıca bölüm barajıda belirtilmişti emin olamadım işletme büyük sıkıntı bölüm barajı olursa.
2012 de ki ilanda da ayrıca belirtilmiş baraj olacağı fakat yapmamışlar:)bakmamıştım teşekkürler.
-
@T.R.Malthus ona istinaden sormuştum bende
-
Sınavın değerlendirmesi 100 tam puan üzerinden yapılır. Sınavda başarılı sayılabilmek için alan bilgisi konularının her
birinden en az 65 puan almak kaydıyla ortalama en az 70 puan almak gerekir. Diyor sınav ilanında... -
@chilek işte malesef her bir alandan 100 puanlık soru sorulmuyor
-
@aliveli sınavda yaşayıp gorucez o zaman
-
fotoğrafını güncelleyenlerin sınav giriş belgesi fotoğraflı mı acaba? fotoğrafımı güncellemedim ve sınav giriş belgem fotoğrafsız bir problemle karşılaşır mıyım?
-
hocam genel alan ile hukuk alanında sınav sistemi geçen yıl farklıymış hukukta hukuk ve iktisat toplamı 100 puan iken genel alanda her ders ayrı ele alınmış .
-
bana da cevap verebilmeniz mümkün mü acaba
-
@hukuk ben güncelledim ama foto yok bende de
-
ben güncellemedim, foto da yok, fotoğraf olması gereken bir alanda yok gibi. bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
@hukuk sınavı asym yapıyor anladığım kadarıyla. Nasıl bir sistem belirliyorlar bilmiyorum ama sistem üzerinde ki fotoğrafınızı güncelleyin en azından. Sınav giriş belgesinde fotograf bölümüne yer vermemişler. Sistemde yüklü bir fotograf olsun belki değişik bir uygulama da bulunuyorlardr
-
Hiç hazır değilim ya nasip diyip gireceğim yarın. Başarılar çalışanlara
-
Arkadaşlar bu sınav için aşırı emek eden insanlar biliyorum, hakederlerin kazanmasını diliyorum. Hepinize başarılar dilerim
-
Kursun kalemden baska kalem goturmuyoruz degil mi ? Bir arkadas tukenmez kalem lazim olabilir demisti
-
@ozo88 siz yaninizda bulundurun ne olur ne olmaz
-
@T.R.Malthus Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
@ozo88 siz yaninizda bulundurun tamamdir sağol hocam
-
gafil avlandık hazırlıksız yakalandık hadi herkese basarılar arkadaslar
-
Sinav sorularini paylaşmanizi bekliyoruz arkadaslar..
-
Iktisat
P=25-Q/2 denklemi verilmisti, fiyat 0 ken tüketici rantı, 5 e cikinca tuketici ranti, fiyat 7 olursa toplam harcama-esneklik iliskisi, fiyat 7 olursa tüketici ranti nasil degisir?Rekabet denetleme kurumu, reklam uygulamarinin dürüst şekilde yapilmasi icin düzenleme getirmistir, bu durumun piyasa lehine olan gelismeleri ve yanıltıcı reklam uygulamalarının oluşturduğu sikintilar
Bir adet hasila hesaplama sorusu goz kapali cozulcek duzeyde,
Tufe, deflator hesaplama sorusu vardi
Birde 2 adet farkli firmalara ait talep egrisi verilmiş, bunlara urun satan tedarikçi bir firmanin sabit MC sini vermiş, fiyat farklilasfirmasi yapabilirmi, yaparsa fiyat duzeyleri
Diger sorular istatistik ile alakaliydi bir defa bakip gectim