Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@odtüsbky bilmiyorum giriş belgemde foto yok
-
@kullaniciadi giriş belgesinde fotograf yok fakat fotograf yüklemeden diğer sekmeleri acamadım ben sınav işlemleri sekmesini
-
@vurdugungololsun bende de yok ama hallettim çıktı aldım
-
Belgede kurşun kalem diyor. O hâlde yazılı krum sınavına da sabah girince kurşunla yazacaz öyle mi? Genelde yazılı sınavlar tükenmez kalem istemez mi?
-
Havalimanından ankara üniversitesi siyasal bilgilere nasıl gidebilirim?
-
@kullaniciadi Havaalanından Belko Air'e binip Kızılay'da ineceksin.İndiğin yerden (Kızılay'dan ) metroya binip Kurtuluş durağında ineceksin.(Kızılay'dan sonraki 2.durak)
İndiğin yerden yürüyerek 5-6 dakikada gidebilirsin Siyasal Bilgiler'e.
-
@odtüsbky Gecen sene ayni uyariyi gorup oley sinav test olacak demistik
-
@escobar_p. Teşekkürler. bu yol uzun sürer mi?
-
@kullaniciadi Açıkçası pazartesi günü bende Özelleştirme İdaresine gittim.Rekabet Kurumu'na çok yakın.O yüzden tahmini olarak söyleyeceğim ama Belko Air ile yolculuğunuz 40 dakika sürer.Metro yolculuğu ise 5 dakika sürer ama indisiydi bindisiydi derken havalaanına indiğiniz sürenin üzerine 1 saat koyun aşağı yukarı.
-
@escobar_p çok teşekkürler
-
sınavda cebimizde anahtar olsa problem olmaz heralde sınav giriş belgesinde öyle birşey yazmıyor.
-
@Çekonomist ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum il göç sınavına gittiğimde Okadar rahattı ki, hiç öyle arama bile yapılmadı doğru düzgün
-
Teşekkürler @2525 o zaman arabayla giderim daha rahat oluyor
-
@Çekonomist başarılar hocam.
-
@odtüsbky ingilizce sinavinda optige işaretleme yapmak için istemişlerdir kurşun kalemi:) Bu durumda diğer oturuma da sadece kurşun kalemle gireceğiz gibi duruyor
-
arkadaşlar bu sınavda işletmeyi saldım ben kazanma ihtimalim var mı sizce
-
@Efe-Kızıklı keşke bize kalsa da sizi mutlu edecek cevaplar verebilsek hocam
-
@Efe-Kızıklı diğer kısımlara olan hakimiyetinize bağlı. Hukuk soruları da oldukça zor oluyor, buradan gelebilecek sorulara da sağlam çalışmak lazım.
-
Alan sınavından toplam 65 civarı mı yapmak gerekiyor yoksa her dersin ayrı barajı mı var? Ben bunu anlayamadım
-
@kullaniciadi hocam her ders diye bir şey yok zaten o derslerin toplamından 100 puanlık bir sınav yapıyolar ondan 65 gerekiyor.