Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Kok carsisini arayin, kargo yaptirabiliyorsunuz.
-
@Antimülakat hocam masallah sinavlarin mudavimi olmussunuz herhalde bi de odtusbky diye bi arkadas da var paylasimlariniz icin gercekten tesekkurler. Herhalde Ankarada olmanin avantaji bu olsa gerek :S ?
-
@ekon hocam kimine şahsi olarak katılım sağladık, kimisini de giren dostlar aracılığıyla öğrendik. Sisteme entegre olduğunda genel hatları itibariyle öğreniliyor, bir de yaklaşık 1,5 yıldır TY ile uğraşıyoruz ister istemez bütün sınavları öğrenme şansımız oluyor.
-
@ekon Şanslısınız yemin ederim. Bizim zamanımızda kimse yoktu bize cevap verecek, yol gösterecek. @Antimülakat hocamın kıymetini bilin.
-
Merhaba arkadaşlar:)
Deneyimli arkadaslara sorum olacaktı. Ben de hukuk alanında sınava kaldım ve ingilizce kısmında gramer ve tense soruları var mıydı geçtiğimiz senelerde:) -
@kelime9345 E tabi ki gramer ve tense var.
-
Bu kök çarşısındaki işletme notunun adı nedir ve kim satar? Heryere sordum not yok diyorlar
-
-
16 kırtasiyeyi tek tek dolaştım yok. Ne Burçin hoca ne işletme notu.
-
Kök Çarşının o eski havasını alamadım. Not istiyorsun sen onu boşver bunu verelim diyorlar arkadaşlar siz bir de Kızılay Çankaya belediyesi yanında Mado var madoyu geçip araya dalınca sağınızda Aksoy çarşısı icinde akkom var biraz pahacı ama not bulabilirisiniz belki
-
şimdi sıkıntı şu,kök çarşısında notu bulabilirsiniz deniyor, hatta kargo da yapabilirsiniz şehir dışına deniyor. kök çarşısı tek bir dükkan değil ki, 16 tane kırtasiye dahil 30-40 dükkan var. hangi dükkan olduğu belli değil. notun yazarını verdim yine bulamadılar. en çok satan not desem hiç mi hiç bulunmaz. bu tarz paylaşımlarda daha net adres verilse daha güzel olur. ben ankaralıyım zaten problem değil ancak şehir dışındakilerin başına gelse daha büyük problem bu.
-
Arkadaşlar ingilizceden kelime agirlikli yazmissiniz ya paragrafta bosluk birakip mi soruyor yoksa tek cumle verip onda bosluk bırakarak mi soruyor ?
-
@JanTinbergen Hocam haklısınız. Kalburüstü bir şekilde yönlendirme olmuş. Ben yönetici olarak sizden ve diğer arkadaşlardan özür dilerim. Önümüzdeki bir hafta oldukça yoğun bir programım var fakat yoğunluğum geçince bizzat kendim isteyene istediği notu kargo yolu ile ulaştırabilirim.
-
@ozo88 hocam ankara üni de okuyanlar bilir 50 soruluk bir formatı vardır üniversite dil sınavlarının pek değişiklik göstermez . Genelde de cümle içine boşluk doldurma falandı. YDS den 50 aldıysanız düşünmenize gerek dahi yok 70i rahat geçersiniz.
-
@JanTinbergen konuyla ilgili paylaşımı bizzat kurum uzmanlarına sorarak ulaştık. Rekabet Kurumu genel alanla uzman yardımcısı olanlara sordurduk? Notu nereden bulduklarını, bize gelen cevap Kök Çarşısında işletme notu olarak ararlarsa bulurlar şeklinde oldu. Bu konuda mağdur ettiysek kusura bakma, inşallah telafi ederiz.
-
@JanTinbergen ek olarak hala aynı şeyi iddia ediyorlar
-
Murat yayınları cep kitabını ve pegem (turuncu kapaklı ) işletmeyi tavsiye edende var.
-
ben geçen sene murattan hazırlandım ve işletmeden tüm soruları cevaplamıştım. bence murat çok ideal bir kitap ki ondan hazırlanıyorum. sadece yolum düştü karşılaştırma amacıyla, ileride kpssye yönelik de olsa bir nota göz gezdireyim dedim. mağduriyet yaşamadım o konuda açıkcası. sadece benim kadar kızılayda çalışıp her an ulaşamaz herkes diye belirtmek istedim. murat bence ideal. ben geçen sene yargı yayınlarına da bakmıştım. o da güzel ancak uzun. beyaz kalem işletme de güzel, fiyatı murata göre bayaa uygun (14tl). ama beyaz kalem ile yargı 300-400 sayfa civarında, derinlemesine çalışmak için birazcık zor.
-
@aliveli yds den 47 aldim hocam kurtarmiyor galiba biraz kelime bakayim o zaman teşekkür ederim hocam
-
@ozo88 akının cep sözlüğü çok iyi , gayet yeterli.