Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@vurdugungololsun bunlari yaptim zaten hocam.son 3 yilin sorulari yok.ilanda her alandan 65 istedigi yaziyor.iktisattan da ayrica 65 almak gerekiyor degil mi ? Yoksa sizin yazdiginiz gibi hukuk ve iktisat toplami mi 65 ?
-
@ozo88 pardon ben anlayamamıştım sorunuzu hocam. Şöyle ki iktisattan 3 soru soruyor mesela 7 tane hukuk. Yani alan sınavı artı İngilizce sınavı. Alan sınavı iktisat ve hukuktan oluşuyor ikisinden toplam 65 yeterli iktisat çalışırsanız rahat alabilirsiniz
-
@vurdugungololsun teşekkür ederim hocam simdi oldu
-
Bu ileti silindi! -
Madem sınava girmeyecekler niye başvuru yapmışlar o arkadaşlar acaba 0.35 lik bi puan farkıyla kacirdim bu sınavı. ..Sınavda başarılar hepinize
-
@eylül hocam rekabet gibi dil ağırlıklı kurum ingilizce şartı koymazsa olacağı budur.
-
ing sinavi gecen seneden bilen duyan arkadaslar var mi ayri oturum mu ? Kac soru ve sure nedir :S
-
Listedeyim çok şükür. Çetin bir sınav olacağı belli herkese başarılar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
Bu ileti silindi! -
86 ile dışarıdayım:). Sürpriz olurdu gelmesi, tahmin edildiği gibi kapatmış. Gireceklere başarılar.
-
Biraz farkli bir formati olan bir sinav. Listeye giren dostlarin Allah yardimcisi olsun. Girememis olan dostlarimiz da insallah gonullerindeki guzel yerlere ulasacaklardir muhakkak. Vazgecmek durmak yok.
-
@ekon öğleden sonra ayrı oturum olarak yapıldı , 50 soru test bir ikisi parağraf gerisi kelimeydi.
-
Geçen sene sınava girip çarpılan birisi olaraktan bu sene sınava başvurmadım.
Başvursam sıra geliyormuş, maceraya gerek yok.İktisat sorularında çok detaylı yazdım, bir soru hariç tam puan aldım. Erdal Ünsal tarzı kitapların anlatımını tavsiye ederim. İstatistik ve ekonometri soruları için bol bol dua edebilirsiniz.
İngilizce kısmında da YDS'den aldığınız maksimum puana 5-10 eklemenizde fayda var.
Gireceklere şimdiden başarılar dilerim.
-
@kalpkalpkalp 50 soruya kac dk vermislerdi ingce icin
-
@ekon Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
50 soruya kac dk vermislerdi ingce icin
Süreyi hatırlamıyorum ama yetiştirememe gibi bir durum olmamıştı. @aliveli 'nin de dediği gibi paragraf çok yoktu.
-
@kalpkalpkalp cok sagolun arkadaslar yds seviyem 50 genelde sure sıkıntısı oluyor, yani icerikte yds tarzi diyalog cumle paragraf tamamlama tense ziyade salt kelime mi soruluyor dogru mu anliyorum
-
@ekon hocam cümle verip boşluğa kelime koyma , aynı anlamlı cümle , cümle tamamlama
-
@ekon YDS seviyeniz 50 puan ise umidinizi yuksek tutun. Sikinti olmaz insallah
-
@kalpkalpkalp açık uçlu soru olması çok sıkıntılı. çok mu ayrıntılı cevap yazmamız bekleniyor acaba?
-
@habeascorpus Acikcasi ben iktisatta soru basi iki sayfa falan yazmistim. Biraz abartmis olabilirim cunku isletme ve hukukta yetersiz oldugum icin iktisattan fullemeye calistim.