Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@vurdugungololsun eyvallah
-
@odtüsbky sen benim kimliği iyice deşifre ettin Önce özelleştirme idaresi şimdi Rekabet
-
İşletme nerden çıktı ya ben mumkun degil acip bakamam gumruk var bide 1 hafta sonrasinda
-
Arkadaşlar merhaba
Hukuktan sinava girmeye hak kazanmışim
Iktisat ve ingilizce olmadan sansim var mi sizce ? -
@ozo88 Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba
Hukuktan sinava girmeye hak kazanmışim
Iktisat ve ingilizce olmadan sansim var mi sizce ?Tebrik ederim (!) Ben iktisat bilen ve ingilizcesi iyi olan bir hukukçu olarak 87,5 puanla listeye giremedim. Millet hakimliğe yüklenir, bu ilan da bize kalır diye umutlanmıştım. Zaten bu ilana ingilizcenin etki etmediği puanla giren çok kişi var. p11'i kaldırıp sadece p21 kullansa ya, rekabet kurumu n'olacak? zaten sınava girenler ingilizce ve iktisattan barajı aşamayıp elenecek... ingilizceyi iyi yapsanız da, hukuk bilgisi çok iyi olan hukuk mezunları arasında iktisadı iyi olan fark atacak. Yani ikisinden biri iyi olmasa da şansınız var ancak her ikisi de iyi değilse şansınız yok. Çok şükür Hazine ilanı var da, rahat rahat ilan görebileceğiz.
-
@ozo88 sınavda iki tane ayrı puanlamaya tabi alan var. Bunlardan birini sınavı(hukuk-iktisat) oluştururken ikinci sınavı(İngilizce) oluşturuyor. İlanı okuduysanız Eger ki okumak lazımdı. Sınavda iktisat ve hukuktan oluşan sınavdan 100 üzerinden en az 65 almanız lazım. Bu hukuk-iktisattan oluşan Sınavın 70 puanı hukuk 30 puanı iktisat geldiği varsayımıyla hareket edersek iktisat bilmeden 65 barajı zorlayacaktır. Kaldı ki bu hususu göz ardı edip İngilizceye geçecek olursak 100 puan üzerinden (50 soru sorulduğunu duymuştum) yapılan bir sınav ki yine 65 şartı bulunmakta. Bu da demek oluyor ki 32.5 İngilizce dogrusuna ihtiyaç var yanlıs doğruyo götürürse hesapları işi daha da zorlastırcak. Ve son olarak ilan diyorki bu iki sınavdan aldığn puanları ben toplayıp ikiye böleceğim ve sonuç 70i geçecek diyor bu üc sartı da sağlarsan mülakat diyor. Yani keşke ilanı dikkatli takip edip basburmasaydın kardeşim tabi yine de hayırlısı olsun Hakkında.
-
@škoda Skoda senin icinde cok üzüldüm insallah bundan sonra yds şartlı ilanlar gelmeye devam eder kardeşim. Hazine gibi
-
@vurdugungololsun merak etmeyin burdayım ben listeye gireceğim şüphesi yaşamıyordum da iktisat notları araştırmasındaydım yani herkes gergin oluyor ama bence şu başvurmayın başvurun vs muhabbetlerine girmemek lazım @ozo88 sonuçta ilana başvurma şartlarını sağlamış ve listede. eleştirecekseniz kurumu eleştirin madem yds den puan isteseydi baştan. iktisat konusuna bir şey diyemeyeceğim benim kanayan yaram o
-
Bu ileti silindi! -
@yaya51 evet ben de konuştum bir kaç kişi girmeyeceğim dedi.
-
@habeascorpus yok ben @ozo88 i keşke sadece ilanı okusaydı diye eleştirdim. Tabiki kimsenin eline kilit vuramayız kurum eleştiriyi hak ediyor ama buradan sesimizi duyuramayız biz de en azından bizler duyarlı olalım dedik. Benim bir düşüncem var Eger sınava girilmeyecekse ve sınavda aranan şartların ki bu bariz şartlar ise İngilizce gibi yapılan göz göre göre yanlısı kul Hakkı adlediyorum kendim adına etik de bulmuyorum. Ama bu değerlendirmem kendi fiillerim icin geçerli. Başkalarını icin değil
-
@vurdugungololsun haklısınız bence de ingilizce hiç yoksa başvurmak mantık dışı hani yds den 50-60 puanı olup da başvuranları yine anlarım da... bunu çok yaşayacağız yüksek puanı olanlar her yere başvuracak yerleşene kadar. benim de p3 puanım çok iyi değil kurum avukatlığı kadroları henüz 90nın altını görmedi hep aynı kişiler listede mesela. sistem çok yanlış artık eleştirmektense kabullenip çalışmaya başladım ne yazık ki
-
@habeascorpus cok tecrübe etmeye ihtiyacımız olmaz insallah kötü bir durum
-
@vurdugungololsun ahh inşallah.
-
Bu ileti silindi! -
@vurdugungololsun hocam ilani okudum tabiki.yalniz benim anladigim her alandan 65 uzeri istiyor.iktisattan da 65 uzeri istemiyor mu ben mi yanlis anladim? Sorma sebebim de bu yuzden zaten .hukuk ve iktisat toplami 65 yazmissiniz
-
Neredeyse bütün sınavlar YDS istiyor zaten,insaf Bırakın da bizde 1-2 sınava girelim
-
Bu ileti silindi! -
@ozo88 10 günde suyunu çıkarır, içersin kardeş iktisat giriş seni paklar
-
@ozo88 geçmiş yıllar sınavlarını aç siteden. parantez içindeki hukuk uzmanlığı yazan sınavlara bak cok yardımcı olur