Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@kullaniciadi Normalde AÖF kitapları 10 TL'den satılır ancak buradan her yarı yıl derslerine bakıp istediğin kitabı indirebilirsin: http://aofdersnotlari.net/aof-lisans-kitaplari/isletme-lisans-programi-dersleri-kitaplari.html#
-
Liste ne zaman açıklanır ki
-
en gec cuma dediler telefondaki davudi sesli beyefendi
-
Hukukta kontanjan dolmayacak bile bence o yüzden sıkıntı yok. çalıştıkça korktum art niyetli bir durum yok @vurdugungololsun hepimiz her yere başvuruyoruz mecburen
-
@habeascorpus aaa yok yanlıs anlamayın ben esprili bir şekilde söylemek istedim. Ama dediğim gibi iktisat tek sorun ise iktisat giriş notu bulup yapabilirsiniz. Zaten sadece hukuku yaparak bile mülakata kalabilirsinz.
-
@habeascorpus Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Hukukta kontanjan dolmayacak bile bence o yüzden sıkıntı yok. çalıştıkça korktum art niyetli bir durum yok @vurdugungololsun hepimiz her yere başvuruyoruz mecburen
Eğer yds olmayan p11 puan türü varsa hukukta kontenjan dolup dolup taşar. bkz. yds olmayan p79 puan türüyle alım yapmış gençlik ve spor bakanlığı ilanı
-
@vurdugungololsun çok gerginim bugünlerde malesef bir sürü mülakat yazılı üst üste geldi ve hiç birinin olmama ihtimali çok yüksek motivasyonum çok düşük. hukuk soruları genel anlamda kolay geldi bana da bakınca ama ceza hukukundan bile soru sormuşlar saçma geldi
-
@Łódź ama kendi ingilizce testini yapacağı için herkes çekiniyor başvurmaya. ya zaten baskı oluştu üstümde bu forumda gireceğim tamam
-
@habeascorpus her kitabın ilk 100 sayfasını sormuslar
-
@vurdugungololsun gerçekten doğru tespit bi tek en sevmediği konu olan A.Ş ayrıntılı sorulmuş
-
Bu ileti silindi! -
@vurdugungololsun şu T.C'lerin verilmesine gıcık oluyorum.puanı yazsalar daha mantıklı olurdu. Çalışan arkadaşlara sınavda başarılar
-
hayırlı uğurlu olsun. 16 kasımdan sonra giriş belgeleri alınabilecekmiş. saat vs bilgisi yok henüz sanırım. uçak biletini nasıl alacağız o zamana kadar
-
Tc kimlik numaraları niye ifşa ya!!!
-
Puan sıralamasına göre koysalardı,kaçla kapattığını öğrenirdik en azından...
Neyse sınavdayım,bu da bir şey
87 puanla başvuru yapıp listede olan var mı? Taban puanı anca böyle bulabiliriz herhalde.
-
@escobar_p valla 88,5 ile 6. Listedeyim var sen hesap et artık son listedeki arkadaşlardan burada olan varsa yazsın bende merak ettim şimdi.
-
@2525 Listeler puana göre değil T.C no'ya göre hazırlanmış.Ben sondan bir önceki listedeyim 89 ile.
-
@escobar_p hadi ya, dikkat etmedim doğrudur o zaman
-
Bende merak ettim,insanoğlu işte 2 saat önce girecek miyiz diye merak ediyorduk şimdi bunu
-
Ben 86.5 la yokum listede