Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@vurdugungololsun nerde yeri
-
@baharunal ankara konya yolunda, taurus avm yanında ankara içindeki konumu hoşuma gidiyor yani. yoksa çogu zaten ankarada
-
@vurdugungololsun Taurus avm biliyorum geçen hafta ordaydım SGK mülakatı için taurusta takıldım acayip trafik vardı yer güzel tam merkezde. Hayaller Kik, dpb, kamu denetçiliği kurumu, hayatlar SGK, gençlik spor bu gidişle
-
Kamu ihale klasik şu an, BTİK test RTÜK ve EPDK sözlü sadece, kalanlar klasik hep.
-
@baharunal açılsın insallah hayallerin gerçek olur ya Sabretmek lazım gibi galiba bu işlerde
-
@JanTinbergen o kale de düşmüş
-
@vurdugungololsun inşallah ya baktığın zaman hepsinin özlük hakları aynı özünde de emir kulusun yine.
-
@baharunal Haklısın burada basvururken aslında daha gözü acık olmak lazım. Damdan düşer gibi herşeye giriyoruz ama bazı kurumların lojman avantajları var mesela veya konum avantajları veya özel sektöre dönünce geri dönütleri(iş imkanları, kendi işini kurabilme ve para). yurt dışı imkanı sağlayan kurumlar var. Ve dahası
-
Başvuru bugün son değilmiydi başvuru formu siteden kaldırılmış
-
Bu ileti silindi! -
@vurdugungololsun evet ben de aynı şekilde düşünüyorum lojman demek maaşa artı 1000 ekle demek bi kere. A kadro bi yere girdikten sonra kurumlar arası geçiş de yapabilirsin vs. senin elinde:) ilk aşamayı geçelim öncelikle inş
-
@-Deficit- aynı durumdayız ama BDDK veya GUY benim için İstanbul'a dönüşün anahtarı.
-
@2525 Açıkçası bende haftaya mülakata gireceğim.Bir yandan da işletme çalışıyorum.Hukuk ve İngilizce'ye hiç göz atmadım ama başka sınavda yok.Mecburen gireceğim sınava.Yoksa bende can atarak girmiyorum
-
Sonuçlar açıklandı mı
-
@escobar_p ben de öyle düşünüyorum ama göreceğiz bakalım kısmet
-
@denetçi Başvurular daha bugün bitti Ayın 14'ünde belli olur tahminim.87 üzeri zaten sınavda...87'nin altı için ise kritik hafta.
-
@escobar_p sen yaparsın;)
-
@2525 Akkoyun karakoyun çıkacak yakında ortaya
-
Üst kurullar içerisinde (EPDK, BDDK, REKABET, SPK, KİK, RTÜK ve KGMS) hangisinin şartları daha iyi, hangisinde çalışan uzmanlar özel sektörde iyi maaşla çalışma imkanı yaratabiliyor, elinizde olsa hangisinde çalışmak istersiniz? @aliveli ne dersin bu soruya?
-
Rekabet sınavında oldu da bize yönetimin fonksiyonları soruldu. Bu takdirde Fayol'un PÖKED'ini mi yoksa Gulick'in PÖPAYED'ini mi yazıp açıklamalıyız? Var mı fikri olan?