Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Bu sınavın genel kısmına iktisat ağırlıklı çalışmak gerekiyor anladığım kadarıyla bu konuda yanılıyor muyum? İşletme kısmı için elimizdeki herhangi bir not veya kaynak yeterli olur mu? önerebileceğiniz bir çalışma stratejisi var mıdır acaba?
-
@habeascorpus hocam çıkmış sorulara bi bak marjinal maliyet hasılat filan nedir onları öğren gir sınava
-
2014 Sorularına ulaşan var mı arkadaşlar?
-
Şu sınava girip girmeme noktasında o kadar tereddütlüyüm ki Ne yapsam karar veremedim şu İngilizce yüzünden.Gerçi puan olarak da 88,6 ya gelir mi bilmiyorum ama. Şöyle etkin ve yetkin bir arkadaşımız yol gösterse biraz
-
@2525 88,6'ya gelir,onu söyleyeyim Geri kalan kısmı sen daha iyi bilirsin.İngilizce seviyeni v.s
-
@escobar_p adımı soranlara cevap veriyorum işte şaka bir yana temel düzeyde olmaz ise geçme şansım zor,gerçi gümrük teftiş olursa buna girmem heralde. Sen gireceksin heralde
-
@2525 Konular çok farklı rekabet ile teftişte,işletme çalışıyorum ama muhasebede zayıfım.Teftiş yerine rekabet'e gireceğim.Teftiş'e girsem bile muhasebe kısmı boş kalır.Bende Rekabet'i hedef yaptım.
-
@escobar_p rast gelsin o zaman kardeşim bana teftiş gelirde inşallah ona girerim ben de. Bayağı başvuran var ona da sanırım. Puan olarak sınırdayım malesef onda
-
@escobar_p isletmeye nereden çalışıyorsunuz?
-
Bir tahmininiz var mı kaçla kapatır ?
-
@padmeamidala Aöf işletme kitabından.
-
@escobar_p teşekkürler hocam, ben de bir bakayım ona.
-
geçen yılın soruları kurumun sitesinde paylaşıldı mı ?
-
Bu ileti silindi! -
Başvururken, kpss sonucunu ve mezuniyet belgesini nasıl göndereceğiz arkadaşlar? Dosya olarak yazıcıdan taratıp mı?
-
Geçen yıl hukuk alanı soruları 1) herkes sözleşme yapma hak ve hürriyetine sahiptir cümlesindeki herkes sözcüğünü borçlar kanunu medeni kanun kooperatifler kanunu bağlamında açıklayınız.
-
- cari hesap nedir şartları nelerdir bilgi veriniz.
-
3)Teşebbüs ve teşebbüs birliği arasındaki farklar nelerdir , medeni kanun ve ticaret kanunu bağlamında değerlendiriniz.
-
@aliveli iktisatta o kadat sıfırım ki soruları bile anlayamadım. dün zeynel dinlerin kitabını aldım ona biraz bakmaya çalışacağım ama tüm mülakatlar üst üste geldi
-
Liste ne zaman açıklanır?