Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@odtüsbky evet kardeşim puanları baya iyi, alan netleri de 21-24-25-14 tahminen bu sınavın kafasını koparabilecek kadar iktisat ve hukuk bilgisi var. Ekonometri ve işletme çok sıkıntı yapmazsa mülakata kalır diye düşünüyorum.
kullaniciadi kusura bakma anlayamadım bir an. Açıkçası bende demek ki biraz fesatlık var diye düşündüm bir an, ilk aklıma gelen şeye bak, burcu burcu fesatlık kokuyor
-
@Antimülakat hocam ben temelim iyi olduğu ve su anda da ekonometri dersi aldığım için temel kavramlar ve temel matematiksel işlemlere bakacağım, önceki seneki sorularda gerçekten temel düzeyde kalmış sorular o yüzden kalın kalın kitaplar çalışmaya gerek yok diye dusunuyorum. Arkadaşınız için güzel ve anlaşılır bir ders notu ile genel kavramlara hakim olmak yeterli olur gibi ama o ders notunu bulmak sorun tabi
-
@-Deficit- eyvallah kardeşim A.Ö.F. notlarını bulmuştu, onlara bakıyor şu aralar, seninde dediğin gibi, büyük bir aksilik olmaz ise, bu kısımlardan temel düzeyde sorular sorulur, bu nedenle de çoğu kişi ekstra bir çalışma yapmayacaktır.
Sen bunu söylemişken, aklıma hemen 2013 MUY yazılı sınavı geldi. Çok sağlam çalışmıştım, işletme iktisadı ve şirketler muhasebesi kısımlarını pas geçmiştim, nitekim yetişmemişti. Sınavda her şey çok iyi giderken 20 puanlık işletme iktisadi sorusu + 35 puanlık şirketler muhasebesi sorusu BANA KADERİMİN BİR OYUNUMU BU şarkısını söyletmişti Neticede 64 genel ortalama ile mülakata kalamamıştım!
-
@Antimülakat üniversite yıllarında ekonometri almış biri olarak ve sınava muhtemelen giremicek biri olsam da ders notu bulmaya çalışsın ekonometri 1 kafi gibi görünüyor..ankaradaysa ders notları satan fotokopicileri rahatlıkla bulabilirsiniz
-
kpss sonuç belgesini nasıl yüklediniz?
@Antimülakat yok hocam sorun yok
-
@ptriot tamamdır kardeşim, sağolasın sanırım adres olarak Akfonu işaret ediyorsun, oradaki adamada gıcık oluyorum ama şimdilik onun notları hayat kurtarır gibi duruyor
-
@Antimülakat o zaman bi de cebeciyi yoklayın:)
-
@Antimülakat hocam hayırlısı, böyle tesadüfler çalışılmayan konuların fırsat maliyetini arttırıyor. Tercihlerimizin mutluluk vermesi umuduyla...
-
Kpss sonuç belgem iki sayfa ama basvuruda tek sayfa yuklenebiliyor anladığım kadarıyla basvuru yapanlar nasıl yukledi yardımcı olabilir misiniz ?
-
Mezuniyet belgesi için diplomayı mı taratmamız gerek yoksa e devletten indirilen yök mezun belgesi de olur mu sizce?
-
arkadaşlar merhaba. başvuru yaptım ama bana herhangi bir e mail vs gelmedi. size geldi mi?
-
@padmeamidala Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı. içinde söyledi:
Mezuniyet belgesi için diplomayı mı taratmamız gerek yoksa e devletten indirilen yök mezun belgesi de olur mu sizce?
Ben telefonla fotoğrafını çekip paint kullanarak gereksiz kısımları kırpıp öyle yükledim. Vesikalık fotoğraf için de aynı yöntemi uyguladım. İl göç başvurusunda da aynısını yapmıştım, problem olmamıştı. Umarım burada da olmaz. Çünkü başvurduktan sonra bir daha değiştirilmiyor.
@caletti bana mail gelmedi ama hak kazabırsak giriş belgesi mail olarak gelecekmiş
-
@kelmuh kpss sonuc belgesini açıp, ctrl P yaptıktan sonra gelen sayfada solda kagıt düzenini değiştirerek tek bir sayfaya sığdırabilirsin
-
@Ђилаc_Mилован jpg formatında istenildiğine göre telefonunuza indireceğiniz tarayıcı bir programla kolayca halledebilirsiniz. bu tarz programlar hem pdf hem de jpg formatında resmi cekilen belgeyi vermektedir. tavsiye program : CamScanner
-
@vurdugungololsun bende başvuruları genelde camscanner kullanarak yaprdm
-
@aliveli güzel program vesselam
-
@vurdugungololsun yapabildim cok tesekkur ederim
-
Başvuru sonrasında mail veya sms vb. ile geri dönüş alınmıyor değil mi?Bende sıkıntı yok yani iyice paranoyak sinir hastası oldum bu ara....Nüfüs çok fazla...
-
@T.R.Malthus yok hocam olmuyor
-
@aliveli teşekkürler. İşletme nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar?Var mı kaynak öneriniz?