Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
@Antimülakat hocam hukukuzm.yard.ingilizce sınavını seviyesi nasıl
-
@sezginci genel itibariyle YDS'e nazaran kolay olduğu biliniyor. Yazılı sınavda YDS'de 50 ve daha yüksek puan alanlar için çok zorlayıcı olacağını sanmıyorum. Kurum eğitiminde ise üstadların yoğun bir İngilizce talebi oluyor. Bir çok İngilizce makale verilerek onlarla ilgili sunumlar istenebiliyor.
-
p49'u 89 veya 88.8 civarı olan arkadaşlar,sıralamanızı söyleyebilir misiniz?
-
@escobar_p Bunlar benden istatistikler senden demiştin kardeşim. Belki hatırlarsın, göndereyim şunları:)
87,06 637
87,61 499
87,99 428
88,19 394
89,16 267 -
@Antimülakat hocam hukuk uzman yard için p20 92.8 sıralamam 162 gelme ihtimali nedir acaba
-
@Antimülakat teşekkürler.
P73 ile başvuracağım da 88,9 puanım sıralamam 200'de.Puanımın sıralamasını p49 ile karşılaştırmak istemiştim.Bana her türlü gelecek anlaşılan.Pazartesi günü çalışmaya başlayacağım artık
-
Arkadaşlar size iki sorum olacak?
- (komik bir soru bence) fotoğraf kriteri nedir? telefon ile kendimiz çekip retrica ile falan yapıp atınca ne oluyor ne bitiyor ? Akabinde sakallı şekilde bir fotoraf mı yoksa sakalsız bir fotograf mı koymalıyız? Vesikalık bir fotografı eklemek mi en iyisi?(facebook profil fotografını vesikalık yapan amcalar gibi?)
- "akraba dısında" bilgi kaynakları bölümü hakkında; bu bölüme referanslar mı yazılmalı yoksa herhangi yakın bilgi kaynakları mı? Boş bırakmak uygun bir hareket mi?
-
@vurdugungololsun hocam tanıdığınız iki devlet memurunu yazın , zaten pek bir önemi yok
-
@vurdugungololsun ben 2 senedir sinavlara giriyorum bir banka dışında daha yazdığım kişiyi arayan kurum görmedim duymadım:) (...Kaynaklar kıt... )
-
@T.R.Malthus @aliveli teşekkürler arkadaslar. O zaman ben artık basvurayım da sonucu beklemeye baslıyım. Özelleştirme sonucları içimi ferahlattı hakim ve savcılık insanların gözünü bürümüş
-
@vurdugungololsun özelleştirme sınavına hangi alandan başvurdun
-
@escobar_p yo istedigim bir yer degildi ben basvurmadım hukuk mezunuyum ama basvursam geliyormus o ne öyle
-
@vurdugungololsun aynen Hukuk çok düşük kapatmış.
-
@escobar_p rekabette bu kadar düşük olmaz. p117 puan türü kompleks bir puan türüydü ama yine de düşüş yaşanır insallah. tek temennim
-
İşletme bölümündeki "Muhasebe ve Finansman" diye bir alan var.Bu bildiğimiz Genel Muhasebe mi?
-
@escobar_p finansmanı biz üniversitede ayrı bir ders aldık. Kapsamında net bugunku değer hesaplama, iç verim oranı hesaplama gibi sayısal işlemleri var
-
@kullaniciadi Elimde Yasin Çoban'ın İşletme İktisadı kitabı var.Sizin bahsettiğiniz içeriği de kapsıyor sanırsam. (Yeterli olur mu bilmem ama)
-
@escobar_p evet aynı ders oluyor. Kitabı bilmiyorum ama
-
@escobar_p Ben işletme iktisadı için internette "işletme iktisadı notu" yazınca kolaylıkla bulunabilen bir notu indirdim. Oradan çalışacam. sen de bak istersen. Malumlar'da tunaylıhan diye bir kullanıcı yıllardır yasin çoban reklamı yaptığı için o adama gıcığım, hayatta almam kitabını
-
hukuk mezunları için iktisat kısmı için tavsiyeleriniz neler?