Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
Başvuru son gün pzt olması lazım
-
87 üstünde kapatacağını düşünüyorum başından beri fikrim değişmedi
-
Rekabet Kurumu 2015 Bilişim Alanında Çıkmış Yazılı Sorular
- Veritabanında birincil anahtar ve yabancı anahtar nedir?
- Uygulama firewall nedir? Nasıl çalışır?
- İlişkisel veritabanı nedir? Bildiğiniz bir veritabanını bu yöntemle anlatınız?
-
Bu ileti silindi! -
Başvuruyu yaparken askerlik durumumu sordu muaf dedim mecburen
-
Bu sınava çalışan var mı aa dostlar
-
işletme bölümü için kök çarşısındaki fotokopicilerde not bulabilirsiniz en çok satılan not diyin onlar anlar
-
@2525 Hala başvurup başvurmamakta tereddütlü müsün
-
@2525 ben ne var ne yok diye şöyle Bi kabasını alıcam çalışmadan klasik bir sınavı kazanmak her zaman zordur
-
@escobar_p işin kötüsü ne biliyon mu Ben sınava başvuru yaptım ne yazık ki bu belirsizlik sınava girip girmeme, Ankara'ya gelip gelmeme kararsızlığı.O yüzden işletme iktisadına şuan hiç bakmadım
-
@vurdugungololsun valla benim gibi İngilizce derdin yoksa; kabasını alma kaynağını ye sen
-
Testle alım yapan üst kurul yok mu
-
@2525 üniversitede hazılık okumustum. YDS'ye son sene çalışmadan(gerçek manada çalışmadan) girdim 68.75 aldım seviyem yeterli olacak mı bilemiyorum. Yeterli ise 13 günde anca kabası alınır yaa
-
@baharunal Kamu ihale kurumu bir ara test yapıyordu. Hala devam ediyorlar mı bilmiyorum. Açılırsa görürüz
-
Liste ile mi belli olacak
-
@vurdugungololsun senin ağzın ne diyor Keşke benim olsa ben 22,5 dan bahsediyorum sen o sınavı hayli hayli geçersin(İngilizce) kısmını en azından. Sen hemen çalışmaya başla bence kardeşim.Sonuçta üst kurul bir imajı var;)
-
@vurdugungololsun hadi inşallah üst kurullar arasında bana en sıcak gelen kik zaten
-
@2525 aaa şuan durumdan hoşnut kaldım Hayırlısı bakalım
-
@baharunal bir açamadı gitti. Ben yerini çok seviyorum onun
-
@vurdugungololsun cümlemiz için